Trucks

Volvo Trucks v Evropi uvaja novo platformo za nakup rabljenih tovornjakov prek spleta

Kupci tovornjakov v Evropi lahko zdaj ponudbo rabljenih tovornjakov Volvo preverijo na enem spletnem mestu www.VolvoSelected.com, ki ga upravlja Volvo Trucks. Vozila je mogoče dostaviti po vsem svetu. Skupaj s tovornjaki Skupaj s tovornjaki je na voljo kritje na pogonski sklop, pogodbe o storitvah in prilagodljive rešitve financiranja.
Volvo Trucks launches a new platform in Europe for buying used trucks online
Volvo Trucks želi strankam olajšati nakup in hitreje najti pravi tovornjak.

Vsako leto Volvo Trucks proda po vsem svetu med 15.000 in 20.000 rabljenih tovornjakov. S spletnim mestom VolvoSelected.com želi Volvo Trucks strankam olajšati nakup in hitreje najti pravi tovornjak - ki je opravil vse potrebne servise in preglede. Volvo Selected, ki je na voljo v Evropi v 20 jezikih, je opremljen z iskalnimi filtri, ki ustrezajo potrebam kupcev tovornjakov, kot so tip vozila in konfiguracija osi, da pomagajo najti pravi tovornjak za rast svojega podjetja.

 

»Pot nakupa tovornjakov se vse bolj seli na splet in postaja čezmejni ali celo brezmejni posel. Z Volvo Selected kupci ne morejo samo prihraniti časa, temveč pridobijo tudi zagotovilo,  ki ga prinaša dogovor z dobaviteljem, ki pozna vozila navznoter, «pravi Micke Rydbeck, direktor rabljenih tovornjakov pri Volvo Trucks.

 

Tovornjaki so na voljo za prevzem v najbližji prodajni hiši Volvo Trucks ali pa jih dostavijo neposredno strankam, odvisno od lokalnih in regionalnih izvoznih predpisov.

 

»Kupci tovornjakov lahko izbirajo tudi med različnimi servisnimi pogodbami, prilagojenimi njihovim posebnim poslovnim potrebam in trgu. Z uporabo storitve Volvo Selected Pro kupci dobijo tudi mednarodno 12-mesečno kritje pogonskih sklopov, servisno dokumentacijo in garancije, ki preverjajo starost in kilometrino, «pojasnjuje Micke Rydbeck.

 

Na voljo je tudi financiranje, prek integriranega finančnega kalkulatorja Volvo finančnih storitev, VFS, je omogočen hiter izračun ocenjenih mesečnih plačil na podlagi obrestmnih mer na trgu. 

 

Povezava do www.volvoselected.com

 

Za vse dodatne informacije se lahko obrnete na:

Ana Marolt, tel. +386 51 608 745, ana.marolt@volvo.com

 

 

Volvo Trucks s svojo ponudbo srednje težkih in težkih tovornjakov ponuja celovite transportne rešitve poklicnim in poslovnim uporabnikom. Podpora strankam je zagotovljena z globalno mrežo pooblaščenih serviserjev z 2.200 servisnimi točkami v več kot 130 državah. Proizvodnja tovornih vozil Volvo poteka v 12 državah po vsem svetu. Leta 2023 je bilo po vsem svetu izdobavljenih približno 145.000 tovornih vozil Volvo. Volvo Trucks je del skupine Volvo, enega vodilnih svetovnih proizvajalcev tovornih vozil, avtobusov, gradbene mehanizacije ter ladijskih in industrijskih motorjev. Skupina ponuja tudi storitve financiranja in servisiranja. Delovanje podjetja Volvo Trucks temelji na glavnih vrednotah, kot so kakovost, varnost in skrb za okolje.