Trucks

Volvo Trucks - vodilna znamka tovornih vozil v Sloveniji

Za nami je še eno uspešno leto katero smo zaključili z rekordnim številom prvič registriranih tovornih vozil Volvo v enem letu. Vsim kupcem iskrena hvala za dosedanje sodelovanje, brez vas nam ne bi uspelo.
No.1

Konec leta smo zabeležili  510 prvič registriranih novih tovornih vozil Volvo v enem letu, kar je rekord v zgodovini Volvo tovornjakov na domačem trgu. Tudi tržni delež smo uspeli dvigniti na 22,2%, kar si štejemo za velik uspeh. Prav posebej moramo poudariti, da smo v razredu vlečnih vozil zabeležili 443 prvič registriranih vlačilcev znamke Volvo kar pomeni, da je vsako četrto v Sloveniji prvič registrirano vlečno tovorno vozilo nosilo znamko Volvo.

Domači trg je poleg že uveljavljenih vlačilcev  Volvo FH zelo pozitivno sprejel naše novosti v ponudbi kot so delovna vozila FMX 8x4 tridem in vlačilce FH 8x4 za izredne prevoze skupne mase kompozicije do 260 t. Prav tako se lahko pohvalimo, da so praktično vsa dobavljena vozila  bila opremljena z izjemnim avtomatiziranim menjalnikom Volvo I-Shift, ki je postal standard v tovornih vozilih Volvo.

V novem letu 2018 želimo vsem prevoznikom in prijateljem Volva obilo zdravja in poslovnih uspehov, ter veliko varno prevoženih kilometrov s tovornimi vozili Volvo! 

Gallery