Servisiranje – korak naprej

Načrt servisiranja za Volvo FMX: prilagojen vašim prevozom

Načrtovanje po vaši meri

Brezplačni Volvov načrt servisiranja skrbi, da ne boste v delavnici, ko bi morali biti na gradbišču – preventivno vzdrževanje načrtujemo vnaprej in ga popolnoma prilagodimo urniku vaših prevozov. V naših delavnicah vas čaka originalni servis Volvo, ki ga opravljajo naši visoko usposobljeni, pri Volvu certificirani serviserji izključno z originalnimi nadomestnimi deli.

Servisiranje na Volvov način
Pogodbe skrbijo, da bo vaš Volvo FMX ves čas brezhiben

Modra Volvo pogodba

Naša modra servisna pogodba skrbi, da bo vaš Volvo FMX ves čas brezhiben. Zajema preventivno vzdrževanje, stroške servisiranja pa poznate vnaprej, kar vam omogoča boljši pregled in boljše upravljanje poslovanja. Prispeva tudi k višji razpoložljivosti, zmanjšuje skupne stroške lastništva in zagotavlja, da je vaš tovornjak ves čas dobro vzdrževan.

Volvo Modra pogodba
S tipko VAS se neposredno povežete z operaterji klicnega centra

Volvo Action Service na klic – potreben je le pritisk na gumb

Je tovornjak odpovedal? Pritisnite gumb VAS na klic na armaturni plošči in sistem vas poveže z operaterjem. Ta že pozna vašo točno lokacijo in številko šasije ter lahko diagnostične kode napak sporoči serviserju. Sprostite se. Pomoč je že na poti. Kot bi mignil, boste spet v pogonu.

Več o Volvo Action Service
Vodja voznega parka ima nadzor

Prevzemite nadzor s storitvijo Dynafleet

Dynafleet – Stanje vozila vodji vašega voznega parka omogoča pregled opozoril in alarmov na instrumentnih ploščah vaših tovornih vozil. To olajšuje načrtovanje preventivnega vzdrževanja in povečuje razpoložljivost.

I-Shift: varen menjalnik, ki vam prihrani tudi čas

Menjalnik, ki vam prihrani čas

I-Shift vam zagotavlja vrhunske vozne zmogljivosti, toda to še ni vse. Prestavljanje s pomočjo manj obremenjuje pogonski sklop in pnevmatike ter podaljšuje življenjsko dobo sklopke. Intervali menjave olja so podaljšani na 450.000 km. Izpopolnili smo tudi vodeno diagnostiko. Za svoj Volvo FMX si omislite I-Shift, da boste prebili manj časa v delavnici in več časa na delu.

Oglejte si, kaj še lahko naredi za vas I-Shift
Dno Volva FMX je zaščiteno pred poškodbami

Vsi deli zaščiteni

Na gradbišču ali kakem drugem neugodnem terenu je trebuh tovornjaka ves čas izpostavljen nevarnosti poškodb. Vsaj včasih je bilo tako. Sistem zračnega vzmetenja GRAS-G2 Volvu FMX zagotavlja 300 mm proste višine nad tlemi. Bistvene dele – tudi zavore – smo vgradili nad zadnjo os, motor pa zaščitili s 3 mm debelim ščitnikom karterja. Zato vas bo v mehanično delavnico spravilo le kaj zelo velikega.

Seznanite se s šasijo
Čvrsti odbijači, ki jih je preprosto namestiti, povečujejo razpoložljivost vozila

Čelni del, ki ga nič ne ustavi

Čelni del Volva FMX je zasnovan za kar največjo razpoložljivost. Jekleni odbijač s polipropilensko oblogo ohrani obliko tudi po udarcih in trkih. Vidne pritrditve pa vam prihranijo obiske v delavnici, saj lahko odbijač in dele karoserije zamenjate sami.

Če nasedete, pripravite priklop iz litega železa in drugo vozilo vas lahko reši, kot bi mignil. Tudi žarometov ne boste zlahka poškodovali – vgrajeni so više ter imajo snemljive ščitnike za teren in za cesto

Oglejte si sprednji del
Poiščite najbližjega pooblaščenega prodajalca

Čas za večjo razpoložljivost?

Pooblaščeni prodajalec Volvo Trucks vam lahko razloži vse rešitve Volva FMX za večjo razpoložljivost. Obiščite ali pokličite ga.

Poiščite najbližjega pooblaščenega prodajalca