Dinamični krmilni sistem vam prihrani utrujenost – neugodne vozne razmere obvladujete brez fizične sile

Volvov dinamični krmilni sistem

Naprej. Zasuk. Vzvratno. Zasuk. Ko bi manevriranje na gradbišču le bilo tako preprosto! V neugodnih razmerah in na omejenih prostorih najbolj trpijo vrat, hrbet in ramena. Oziroma so trpeli doslej. Volvov dinamični krmilni sistem sunke odpravi, preden sploh lahko dosežejo vaše mišice. Volan pa lahko sukate z enim prstom – telesni napor je do 85 odstotkov manjši.

Preizkusite Volvov dinamični krmilni sistem
Menjalnik I-Shift je primeren za neugodne terene

I-Shift – najinteligentnejši menjalnik na svetu

Preprosti, zanesljivi in izredno učinkoviti I-Shift je naš najbolj priljubljeni sistem prestavljanja. Iz neugodnih terenov naredi ugodne, olajša vam manevriranje, zmanjša tveganje, da bi obtičali, in tudi prihrani do 5 % goriva.

Ojačili in nadgradili smo še I-Shift, zato ga je mogoče uporabiti tudi pri prevozih izjemno težkega tovora. Poleg tega je na voljo za vse konfiguracije osi, tudi za tovorna vozila z gnano sprednjo osjo.

Spoznajte I-Shift
Dynafleet vam v realnem času priskrbi podatke o tovornih vozilih in prispeva k donosnosti

Dynafleet – zagotovite si čim večjo produktivnost

Kraji, tovori in višine. Voznikovi časi. Poročila o izpustih. Poraba goriva. Dynafleet vam zagotavlja sprotne podatke o vsakem tovornem vozilu, s čimer vam pomaga dosegati kar največjo produktivnost in sprejemati donosnejše odločitve.

Raziščite Dynafleet
Naučite se kar najbolje izkoristiti Volvo FMX pri prevozih v gradbeništvu

Izpopolnite svoje sposobnosti

Vožnja v gradbeništvu je delo za specialiste in ustrezno znanje pomeni veliko. Na našem tečaju „Delo v gradbeništvu“ v okviru programa Volvo Trucks za usposabljanje voznikov obvladate tehnike terenske vožnje na popolnoma novi ravni. Na tečaju se tudi naučite, kako kar najbolje izkoristiti opremo tovornega vozila za terensko vožnjo in njegove zmogljivosti. Da bo vaš čas na gradbišču kar najbolj produktivno porabljen.

Tečaj „Delo v gradbeništvu“
Inteligentna šasija prispeva k produktivnosti

Inteligentna šasija

Ali lahko šasija prispeva k vaši produktivnosti? Naša lahko. Zračno vzmetenje zadnjih osi GRAS-G2 vam zagotavlja enkratnih 300 mm proste višine nad tlemi, novo zasnovani trebuh tovornega vozila pa je tako dobro zaščiten, da vas lahko upočasnijo samo največje skale. Z boljšim oprijemom gnanih koles in manj tresljaji je vožnja udobnejša, povprečna hitrost pa do 10 km/h večja, kar prispeva k produktivnosti.

Raziščite šasijo
Večja nosilnost vam prihrani denar

Večja nosilnost

Med najučinkovitejše ukrepe za večjo produktivnost spada povečanje nosilnosti. Zato smo nosilnost sprednjega vzmetenja povečali z 18 na 20 ton. Če prevažate najtežje tovore, lahko naročite tovarniško petosno konfiguracijo – kar vam prihrani čas in stroške naknadnega opremljanja vozila.

Preberite več o petosnih konfiguracijah
Originalni deli Volvo podaljšujejo življenjsko dobo vozila in vam pomagajo delati učinkoviteje

Nadomestni deli za produktivnost

Originalni deli Volvo ohranjajo Volvovo raven kakovosti vašega tovornega vozila. Tovorno vozilo z njimi dalj časa vztraja na gradbišču in deluje učinkoviteje, vaše delo pa je uspešnejše. Naša mreža servisnih delavnic v 140 državah po vsem svetu in napredni logistični sistemi s svojimi pravočasnimi dobavami nadomestnih delov skrbijo, da na pravi nadomestni del nikoli ne čakate dolgo.

Raziščite originalne dele Volvo
Poiščite pooblaščenega prodajalca

Dvignite svojo produktivnost

Pokličite ali obiščite pooblaščenega prodajalca Volvo Trucks. Pomagal vam bo kar najbolje izkoristiti vsak kilometer.

Poiščite pooblaščenega prodajalca