Odbijač Volva FMX ima polipropilensko oblogo

Podvojena trdnost odbijača

Odbijač iz jekla visoke trdnosti je čvrst. Tako čvrst, da lahko zapeljete tudi skozi kup gramoza in skoraj ne boste opazili poškodb. Ima tudi debelo polipropilensko zaščitno oblogo.

Odbijač je narejen iz treh delov, pritrdilni vijaki pa so lahko dosegljivi, zato lahko poškodovani del zamenjate sami – kar vam prihrani obisk servisne delavnice in poveča razpoložljivost.

Sistem sprednje podletne zaščite varuje voznike osebnih vozil

Sistem sprednje podletne zaščite (FUPS)

Celotni spodnji del nosu je konstruiran kot škatlasta konstrukcija. Deli konstrukcije sodelujejo med seboj, zato je konstrukcija zelo čvrsta in dobro prenese trk z osebnim vozilom. FUPS se ob trku umakne in zmečka nazaj ter absorbira del sil, da zaščiti potnike v osebnem avtu.

Ščitnik karterja varuje motor in zmanjšuje vrtinčenje prahu

Ščitnik karterja

Terenska vožnja je lahko nevarna za motor tovornega vozila. Zato je pri Volvu FMX na voljo na novo zasnovan 3 mm debel ščitnik karterja, ki varuje karter, razne cevi in hladilnik. Vsi deli, ki bi bili lahko med terensko vožnjo ogroženi, so zaščiteni – tudi med vzvratno vožnjo. Pri vožnji v zelo prašnem okolju ta plošča tudi zmanjšuje vrtinčenje prahu pod tovornim vozilom.

Poiščite pooblaščenega prodajalca

Od čelnega dela nazaj

Začnite pri čelnem delu. Med obhodom Volva FMX boste ugotovili, zakaj mu pravimo najbolj robustno tovorno vozilo, kar smo jih kdaj naredili. Prosite pooblaščenega prodajalca Volvo Trucks za ključe.

Poiščite pooblaščenega prodajalca