Volvo FMX – Barva

Barva ni črna. Imenuje se „Raven“.

Posebej za kabino Volva FMX smo ustvarili prefinjeno črno rjavo barvo. In jo poimenovali „Raven“. Je manj občutljiva na madeže, zato je idealna za gradbišča.

Volvo FMX – Instrumentna plošča

Informacije ves čas na očeh

Na instrumentni plošči so bistvene informacije prikazane vozniku neposredno pred očmi, stikala, ki jih uporablja redkeje, pa so odmaknjena vstran. Prilagodljiva stikala vam omogočajo, da sami izberete, katere funkcije naj bodo najbliže volanu.

Volvo FMX – Funkcije

Funkcije še bolj na dosegu

Nekaj funkcij se je preselilo z ročic na stikala na volanu. Tu so razporejene v logične skupine in voznikovi prsti jih najdejo brez težav.

Obilje odlagalnega prostora

Obilo prostora za osebne predmete

Velike odlagalne prostore spredaj, pod ležiščem, zadaj in zunaj kabine lahko prilagodite svojim potrebam. Električna sušilna omarica je lahko nameščena na zgornjem ležišču ali na steni kabine, namenjena pa je hitremu sušenju oblačil, brisač ali čevljev.

Okoli sebe imate tudi številne predelke za stvari, kot so papirji. Na vrhu armaturne plošče vgrajena odlagalna ponvica je idealna za drobnarije. Našli boste prostor za pisala in telefon ter vtičnico USB. Vgrajeno je celo zložljivo držalo za steklenico.

Volvo FMX – Volan

Vrhunski volan

Novi volan lažje nastavljate, omogoča pa vam tudi veliko prostora za kolena. Ergonomična zasnova volana omogoča več možnosti držanja – tako ostane volan udoben ves dan. Kot dodatni ščepec razkošja si lahko omislite tudi usnjeno izvedbo.

Nov voznikov sedež

Izvrsten sedež

Novi voznikov sedež zagotavlja odlično oporo, širše območje nastavljanja in več prostora za noge, nastavljati pa ga je mogoče za 20 centimetrov vzdolžno in za 10 centimetrov navpično. Izbirate pa lahko med štirimi vrstami oblazinjenja za še udobnejše sedenje kot doslej.

Prostorna spodnja postelja

Dobro spanje

Naj vam noč, prebita v kabini, ne pomeni slabšega spanca. Spodnja postelja je široka 70 cm, vzmetnica ima 16-centimetrske vzmeti v žepkih, na izbiro pa je v treh trdotah. Notranjo osvetlitev, budilko, parkirni grelnik, avdio sistem, okna in ključavnice lahko upravljate kar z ležišča.

Volvo FMX – Sistem za spremljanje programa servisiranja

Sistem za storitve ter informacije in razvedrilo

Preprosta navigacija, Dynafleet, izboljšana komunikacija in kakovosten zvok. Volvov integrirani sistem za storitve ter informacije in razvedrilo združuje vse te funkcije v enem vmesniku s sedempalčnim zaslonom na dotik. Upravljate ga ročno, z glasovnimi ukazi in gumbi na volanu.

Nova razsežnost kabine.

Volvo FMX – Preprosti sistemi

Preprosta uporaba

Poenostavite upravljanje storitev ter informacij in razvedrila. Izkusite prednosti: boljša in varnejša vožnja, preprostejša navigacija ter učinkovitejše upravljanje voznega parka.

Sistem združuje zvočno in razvedrilno enoto, Dynafleet in navigacijske funkcije.

Integracija storitev ter informacij in razvedrila olajša upravljanje. Dotaknite se zaslona, pritisnite gumbe na volanu ali uporabite svoj glas. Kar vam bolje ustreza.

360-stopinjski ogled notranjosti

Spodaj imate na voljo interaktivni ogled notranjosti kabine. Kliknite na besedilna okna in preberite več. Za še bogatejše doživetje kliknite na „celozaslonski prikaz“. Funkcije in oprema so splošne ter se lahko od tovornega vozila do tovornega vozila razlikujejo.

VT

Vstopite in se zaljubite

Če si želite ogledati kabino Volva FMX, se obrnite na pooblaščenega prodajalca Volvo Trucks. Z veseljem vam jo bo razkazal.

Poiščite pooblaščenega prodajalca