Bolj ga uporabljate, lepši postaja.

Asok George

oblikovalec zunanjosti, Volvo Trucks

Zasnova prispeva k robustnosti: prosta višina Volva FMX nad tlemi

Večji. Boljši. Močnejši

Ostale so vse znane poteze FMX, a so še poudarjene in izpopolnjene. Ščitni drog je trdnejši in večji, prav tako stranska dela odbijača. Srednja priklopna naprava je narejena iz litega železa in lahko vleče 32 ton. Novi žarometi pa so vgrajeni više, da so manj izpostavljeni poškodbam.

Deli karoserije Volva FMX so konstruirani tako, da jih zlahka odstranite in zamenjate

Zasnova za prihranke časa

Opazite lahko vidne pritrdilne elemente na vogalnih delih odbijača in delih karoserije. Z njimi je tovorno vozilo videti robustno, obenem pa vam omogočajo, da sami zamenjate dele. To je skladno s filozofijo dodajanja vrednosti funkcionalnosti – in skrajševanja časa, prebitega v servisni delavnici.

Odbijač Volva FMX: robusten in praktičen

Sprednji del – vse posvečeno razpoložljivosti

Jekleni odbijač s polipropilensko oblogo prenese skoraj vse, kar ga lahko zadene (ali v kar lahko zadene on). Lahko si omislite tudi čvrsta ščitnika za zmogljive biksenonske žaromete. Ščitnik karterja, debel 3 mm, pa varuje trebuh tovornega vozila. Zato Volva FMX ne more ustaviti prav nič.

Izvedite več o sprednjem delu
Vstop na Volvu FMX

Zasnovan za gradbeništvo

Kot voznik v gradbeništvu morate pogosto izstopati iz kabine in se vračati vanjo. Ob pomoči nizke, zložljive stopnice to opravite hitreje, po zaslugi zaščite proti drsenju tudi varneje. Vitki nosilci ogledal vam zagotavljajo odlično vidljivost naprej, visoka vstopna odprtina za zrak pa boljšo vidljivost nazaj. In naj vas brizganje blata po vetrobranskem steklu ne spravi iz tira – preprosto se povzpnite na sprednji del kabine in blato očistite. Prav vsaka podrobnost je zasnovana za razmere, v katerih delate vi in tovorno vozilo.

Izbirajte med več kot 650 barvami. Vse so "zelene".

Prihranite si denar in čas za obisk svojega ličarja – naročite kabino svojega Volva v barvi, ki vam je všeč. Izbirate lahko med več kot 650 različnimi barvami, toni in odtenki. Če barve, ki jo želite, ne najdete med njimi, lahko za vas namešamo skorajda vsako barvo.

Želite barvo videti vnaprej? Uporabite spletno lakirnico spodaj.

Upoštevajte, da računalniški zaslon ne more popolnoma natančno prikazati barv. Dejanske odtenke si lahko ogledate pri pooblaščenem prodajalcu Volvo. Upoštevajte, da vse barve niso na voljo pri vseh modelih in na vseh trgih. Slika prikazuje tovorno vozilo s kar najvišjo stopnjo obdelave z lakiranjem.

Ta spletna lakirnica nudi vse barve, ki so na voljo v prodaji. Številne navadne barve so na voljo tudi s sijajnim zaključnim lakom. Če želene barve ne najdete, se obrnite na svojega pooblaščenega prodajalca Volvo.

VT

Ne delajte z njim v rokavicah

Brcnite vanj. Stopite na odbijač. Sunite v steklo žarometa. Pooblaščeni prodajalec Volvo Trucks vam z veseljem pokaže, kako čvrst je Volvo FMX.

Poiščite pooblaščenega prodajalca