Silak za gradbeništvo

Robusten, trden in res močan.

Volvo FMX je naše doslej najbolj robustno tovorno vozilo. Tudi po videzu. Čelni del je čvrst in res močan. Je tudi domišljen. Uporabili smo materiale, ki prenesejo marsikaj in so nameščeni po delih, ki jih lahko zamenjate sami. Tako boste prebili manj časa v delavnici in več časa na delu.

Notranjost kabine Volva FMX z volanom

Nobenih motenj. Vse je zasnovano tako, da vam pomaga opravljati delo. Taka je notranjost kabine Volva FMX. Čiste poteze, pametni instrumenti in vrhunsko zasnovan sedež. Obilo prostora za osebne predmete. In barva „Raven“, na kateri se umazanija skoraj ne pozna.

Pogled od strani na FMX na cesti

Varčna poraba goriva vgrajena

Optimizirani motor. Sistem za preprečevanje zdrsa pogonskih koles s samodejnim vklopom. Šasija, ki varčuje gorivo. Inteligentni menjalnik. Volvo FMX ima varčno porabo goriva vgrajeno.

Koliko bi lahko prihranili?
Zasnovan za robustnost in čvrstost

Čista moč

Večji. Močnejši. Čvrstejši. Volvo FMX je najrobustnejše tovorno vozilo, kar smo jih naredili doslej.

Ugotovite, kako robusten je Volvo FMX
Večja razpoložljivost: tovorno vozilo, ki dela neumorno

Razpoložljivost – to nam je najbolj pomembno

Izpadi tovornega vozila zmanjšujejo vaš dobiček. Zato je vse v Volvu FMX in v zvezi z njim zasnovano tako, da čim več časa prebije na gradbišču, kamor tudi spada.

Kako to dosežemo
Narejen za mobilnost: Volvo FMX pri delu

Izjemna mobilnost

Samodejni sistem za preprečevanje zdrsa pogonskih koles. Volvov dinamični krmilni sistem. Dobrodošli v novem obdobju mobilnosti pri tovornih vozilih za gradbeništvo.

Osnove mobilnosti
Rešitve v zasnovi Volva FMX prispevajo k produktivnosti

Kako lahko dosežete, da so vozniki bolj učinkoviti?

Konstruirajte šasijo, ki se dobro počuti v težavnih razmerah. Razvijte mobilnost, ki prispeva k udobju med vožnjo. In pomagajte voznikom pri izpopolnjevanju znanja terenske vožnje.

Bodite produktivnejši
VT

Podrobneje se seznanite z Volvom FMX

Zastavite vprašanje. Poiščite nadomestni del. Dogovorite se za servis. Izberite popolno tovorno vozilo za svoje potrebe. Vse to se dogaja pri pooblaščenem prodajalcu Volvo Trucks.

Poiščite pooblaščenega prodajalca