Volvo FM: jamstvo 100-odstotne razpoložljivosti z zlato pogodbo

100-odstotna razpoložljivost – zajamčena

Vrhunska zasnova, najvišja kakovost delov, odlično servisiranje in široka podporna mreža. Dodajte še telematsko tehnologijo in Volvovo zlato pogodbo – dobite jamstvo 100-odstotne razpoložljivosti. To pomeni, da bo vaše tovorno vozilo razpoložljivo, kadarkoli ga boste potrebovali. Če ne bo, vam bomo priskrbeli drugo tovorno vozilo ali plačali denarno odškodnino.

Zagotovite si večjo razpoložljivost
 telematic

TELEMATSKI VMESNIK – VAŠ VIRTUALNI SERVISER V TOVORNEM VOZILU

Ta inteligentna tehnologija omogoča servisni delavnici pregled nad podatki o motorju, prevoženih kilometrih in porabi goriva. Serviserji lahko vidijo tudi diagnostične kode napak in spremljajo stanje bistvenih delov (zavornih oblog, sklopke, akumulatorja itd.). Nadzor teh stanj vam prihrani nepredvidene odpovedi. Servisna delavnica je tudi popolnoma pripravljena na vaš prihod, tako da boste kar najhitreje spet na cesti.

Volvo Action Service: na voljo na pritisk na tipko

Volvo Action Service na klic – potreben je le pritisk na gumb

Vam je tovorno vozilo nepričakovano obstalo v tujem okolju? Pritisnite na gumb VAS na klic in sistem vas poveže z operaterjem, ki govori vaš jezik (tovorno vozilo preveri podatek o državljanstvu na kartici v digitalnem tahografu). Operater pozna vašo točno lokacijo in številko šasije ter lahko diagnostične kode napak sporoči serviserju. Lahko si oddahnete, saj je pomoč že na poti.

Omislite si tipko VAS
Inovativne varnostne rešitve Volva FM

Manj nesreč. Večja razpoložljivost

Varnost je naša strast. Vgrajena je v našo DNK. In je temeljno načelo pri snovanju vsakega tovornega vozila Volvo. Manj nesreč boste doživeli, več časa bo tovorno vozilo (in tudi voznik) na cesti. Inovativne varnostne rešitve v Volvu FM varujejo tovorno vozilo, voznika in druge udeležence v prometu.

Oprema in funkcije, ki rešujejo življenja
Poiščite pooblaščenega prodajalca

Vas mika 100-odstotna razpoložljivost?

Vaš pooblaščeni prodajalec Volvo Trucks ve vse o povečevanju razpoložljivosti. Obiščite ali pokličite ga.

Poiščite pooblaščenega prodajalca