Preprosto izbiranje šasije za vsako vrsto prevozov

Kako prilagodljiv je?

Zelo. Rezervoarji za gorivo so lahko na eni ali na drugi strani. Lahko spremenimo položaje zabojev za orodje, rezervoarjev za gorivo in posod za AdBlue. Dolžino zadnjega dela okvira lahko izbirate v korakih po 50 mm. Ponujamo široko izbiro medosnih razdalj. Vse to pa lahko še tovarniško prilagodimo natančno po vašem naročilu.

Oglejte si razporeditev opreme na šasiji
Volvo FM, tovarniško prilagojen vašim potrebam

Tovarniška garancija

Vaš Volvo FM bo narejen po meri. Ob naročilu bodo v tovarni optimizirali njegove tehnične podatke in opremo. Za skrajno zahtevne prevoze je mogoče tovarniško izdelati posebno šasijo. Vse to zvišuje raven kakovosti, skrajšuje dobavni rok in vam zagotavlja polno garancijo – celovit paket Volvo.

Volvov vmesnik za nadgradnjo vam stvari olajša

Inteligentno ožičenje

Vmesnik Volva FM za izdelovalca nadgradnje olajša priključitev posebnih funkcij na električni sistem tovornega vozila. Ta vmesnik zagotavlja napajanje opremi nadgradnje, obenem pa omogoča vozniku upravljati to opremo z armaturne plošče in z daljinskim upravljalnikom.

Več o vmesniku za nadgradnjo
Volvo FM z večjo nosilnostjo osi

Gospodarnost pri konfiguriranju osi

Da je Volvo FM še bolj prilagodljiv, smo povečali nosilnosti osi. Nizka višina šasije in večje nosilnosti osi vam pomagajo najti optimalno rešitev – tako, ki vam bo omogočala sprejemati prevoze, ki jih konkurenti ne zmorejo, in donosneje opravljati tudi druge.

Namig na iskanje pooblaščenega prodajalca

Toliko možnosti

Volvo FM je tako prilagodljiv, da ga lahko naročite natančno po svojih potrebah. Pooblaščeni prodajalec Volvo Trucks vam bo pomagal poiskati pravo kombinacijo.

Poiščite pooblaščenega prodajalca