Pisarna Volvo FM

Vstopite v svojo pisarno

Umirjeno, poslovno in odlično opremljeno – to je delovno mesto, na katerem boste z užitkom preživljali čas. Barve in materiali so skrbno izbrani. Prostor zaključuje elegantno zaobljena armaturna plošča. Vetrobransko steklo dodatne širine vam zagotavlja suveren pregled nad cesto.

Nova armaturna plošča Volva FM

Vse na dosegu

Brez nagibanja. Brez iztegovanja. Brez odvračanja pogleda s ceste. V Volvu FM so instrumenti natančno tam, kjer jih potrebujete. Bistvene informacije imate ves čas na očeh. Nastavljive funkcije stikal pa omogočajo, da so vam pri roki tudi tipke, ki jih uporabljate najpogosteje. 

Obilo odlagalnih prostorov v novem Volvu FM

Obilo prostora za osebne predmete

Vse od pisal in blokov do telefona in priljubljene skodelice – pogosto vam prav take malenkosti pomagajo opravljati delo. Zato smo poskrbeli za obilo priročnih odlagalnih prostorov. Velike odlagalne prostore spredaj, pod ležiščem, zadaj in zunaj kabine lahko prilagodite svojim potrebam. Številni predelki pa vam tudi olajšujejo vzdrževanje reda, denimo pri papirjih. Vgrajeni so celo nosilec za računalnik, koš za odpadni papir in zložljivo držalo za dvolitrsko plastenko.

Novi udobni voznikov sedež v novem Volvu FM

Sedite udobno?

Voznikov sedež ponuja odlično oporo, večje območje nastavljanja in več prostora za noge. V vzdolžni smeri ga lahko nastavljate v območju 20 cm, v navpični smeri pa 10 cm. Sedeli boste še udobneje kot doslej.

Nastavljivi in nagibni volanski obroč Volva FM

Popoln položaj med vožnjo

Volan lahko nastavljate v navpični smeri za 90 mm in nagibate za 28 stopinj. Volan priročno upravljate s stopalko, med vstopanjem v kabino pa ga lahko preprosto preklopite. Ergonomična zasnova omogoča več možnosti držanja – tako ostane volan udoben ves dan. Kot dodatni ščepec razkošja si lahko omislite tudi usnjeno izvedbo.

Sistem za spremljanje programa servisiranja – Volvo FM

Sistem za storitve ter informacije in razvedrilo

Preprosta navigacija, Dynafleet, izboljšana komunikacija in kakovosten zvok. Volvov integrirani sistem za storitve ter informacije in razvedrilo združuje vse te funkcije v enem vmesniku s sedempalčnim zaslonom na dotik. Upravljate ga ročno, z glasovnimi ukazi in gumbi na volanu.

Nova razsežnost kabine.

Volvo FM – Preprosta uporaba

Preprosta uporaba

Poenostavite upravljanje storitev ter informacij in razvedrila. Izkusite prednosti: boljša in varnejša vožnja, preprostejša navigacija ter učinkovitejše upravljanje voznega parka.

Sistem združuje zvočno in razvedrilno enoto, Dynafleet in navigacijske funkcije.

Integracija storitev ter informacij in razvedrila olajša upravljanje. Dotaknite se zaslona, pritisnite gumbe na volanu ali uporabite svoj glas. Kar vam bolje ustreza.

360-stopinjski ogled notranjosti

Spodaj imate na voljo interaktivni ogled notranjosti kabine. Kliknite na besedilna okna in preberite več. Za še bogatejše doživetje kliknite na „celozaslonski prikaz“. Funkcije in oprema so splošne ter se lahko od tovornega vozila do tovornega vozila razlikujejo.

Poiščite pooblaščenega prodajalca

Uživajte v udobju

Nastavite si želeni položaj med vožnjo. Preskusite posteljo. Občudujte razgled. Vaš pooblaščeni prodajalec Volvo Trucks vam bo predstavil vse značilnosti kabine Volva FM.

Poiščite pooblaščenega prodajalca