To je prijazno, varno in marljivo tovorno vozilo

Jonas Sandström

oblikovalec zunanjosti, Volvo Trucks

Volvo FM za regionalne prevoze in mestno distribucijo

Zasnova za urbana okolja

Je močan. Aerodinamičen. In narejen za cesto. Ampak Volvo FM se počuti doma tudi na mestnih ulicah. Njegov videz je manj napadalen kot pri nekaterih njegovih vrstnikih. Tudi nižji je. Zato omogoča neposrednejše sporazumevanje med pešci, kolesarji in vozniki osebnih avtomobilov z voznikom v kabini. To pa pomeni prijetnejšo – in varnejšo – vožnjo za vse. 

Aerodinamične poteze novega Volva FM

Član družine

Ponovno premišljen. Ponovno narisan. Ponovno izoblikovan. In bolj domač kot kdajkoli. Volvo FM je s svojimi aerodinamičnimi potezami in žarometi v obliki črke V vsekakor član družine. Ohranil pa je tudi značilnosti, zaradi katerih je bil njegov predhodnik tako priljubljen. In sodeč po drzni novi rešetki maske smo mu vdahnili tudi nekaj novega duha.

Novi Volvo FM – šasija s kabino in z zaprto nadgradnjo

Nizka spalna kabina

Potrebujete več prostora? Izkoristite prostor nad streho nizke spalne kabine. Ta kabina, vgrajena na posebej nizki šasiji, meri od ceste do strehe samo 261,5 centimetra, zato pušča še obilo prostora za tovor pri prevozih avtomobilov in drugih prevozih, kjer je pomembna višina.

Več o nizki spalni kabini

Izbirajte med več kot 650 barvami. Vse so "zelene".

Prihranite si denar in čas za obisk svojega ličarja – naročite kabino svojega Volva v barvi, ki vam je všeč. Izbirate lahko med več kot 650 različnimi barvami, toni in odtenki. Če barve, ki jo želite, ne najdete med njimi, lahko za vas namešamo skorajda vsako barvo. Želite barvo videti vnaprej? Uporabite spletno lakirnico spodaj.

Upoštevajte, da računalniški zaslon ne more popolnoma natančno prikazati barv. Dejanske odtenke si lahko ogledate pri pooblaščenem prodajalcu Volvo. Upoštevajte, da vse barve niso na voljo pri vseh modelih in na vseh trgih. Slika prikazuje tovorno vozilo s kar najvišjo stopnjo obdelave z lakiranjem. Ta spletna lakirnica nudi vse barve, ki so na voljo v prodaji. Številne navadne barve so na voljo tudi s sijajnim zaključnim lakom. Če želene barve ne najdete, se obrnite na svojega pooblaščenega prodajalca Volvo.

Poiščite pooblaščenega prodajalca

Oglejte si Volvo FM ponovno

Zdaj je najprimernejši trenutek, da osvežite svoje poznavanje Volva FM. Pooblaščeni prodajalec Volvo Trucks vam bo natančno razkazal vse njegove značilnosti.

Poiščite pooblaščenega prodajalca