VT

Izdelovalcem nadgradnje omogoča časovno prednost

Konzole za nadgradnjo, različni zaključki okvira in Volvova navodila za izdelovalce nadgradnje prihranijo izdelovalcu nadgradnje nepotrebno delo – in vam prihranijo čas.

Podrobneje spoznajte vmesnik za nadgradnjo
VT

Vozne lastnosti na svetovni ravni

Volvo FM si platformo šasij deli z Volvom FH in Volvom FH16. Močno smo izpopolnili sisteme vzmetenja in stabilizatorje, zato ima tovornjak podobne vozne lastnosti kot osebni avto. Lahko izberete še Volvov dinamični krmilni sistem in uživate v natančnem krmiljenju brez napora pri vseh hitrostih.

Spoznajte vozne lastnosti
VT

Dvig tandemske gnane osi.

Volvo FM je zdaj na voljo s popolnoma novo revolucionarno možnostjo dviga tandemske gnane osi, ki vam omogoča, da pri raztovarjanju zadnjo gnano os odklopite in dvignete. Tako kot pomožna os za gnano osjo tudi ta funkcija občutno izboljša obračalni krog in zmanjša porabo goriva.

Več o dvigu tandemske gnane osi
VT

Manj pomeni več

Z optimizacijo standardnih izvedb, kot je denimo vlačilec 4×2, smo napravili tovorno vozilo precej lažje – tehta 75 kg manj od predhodnika. To pomeni večjo nosilnost in varčnejšo porabo goriva

VT

Več tovora. Večja rezerva

Težki tovori? Malenkost. Volvo FM je zasnovan za večje osne obremenitve. Zdaj lahko sprednje listnato vzmetenje obvladuje obremenitve do 10 ton na posamezno os in do 20 ton na dvojne sprednje osi. To vam pušča več rezerve – in vam olajšuje prevažanje težkih, neenakomerno razporejenih tovorov.

VT

Pet osi – naravnost iz tovarne

Prevažate težke tovore? Lahko se odločite za tovorno vozilo s tovarniško petosno konfiguracijo. Tovorno vozilo dobite hitreje. Brez stroškov za predelavo. Poleg tega vam tovorno vozilo dostavimo s tipsko odobritvijo celega vozila. Dobite pa tudi polno garancijo in poprodajno podporo Volvo, kar vam na dolgi rok zmanjša obratovalne stroške.

Spoznajte našo petosno konfiguracijo 10x4
VT

Izberite izvedbo tovornega vozila. Zapeljite se z njim

Pooblaščeni prodajalec Volvo Trucks vam lahko razkaže možnosti razporeditve opreme na šasiji. Pri njem lahko dobite tudi ključe, da sami preverite vozne lastnosti.

Poiščite pooblaščenega prodajalca