I-Sync povečuje produktivnost

I-Sync – avtomat olajšuje delo

Naš menjalnik I-Sync vam vožnjo po mestu s pogostimi ustavljanji in speljevanji popolnoma spremeni. Vozniki ga imajo radi, ker jim prihrani ubadanje s trdo sklopko in togo prestavno ročico, vsaka menjava prestave pa se izvede natanko ob pravem času. Obenem še prihrani gorivo, zato ga imajo radi tudi lastniki podjetij.

Odločite se za I-Sync
Kabina Volva FL – visoko udobje in produktivnost

Popolno okolje – za delo in počitek

Vse, kar počnete v Volvu FL, od vstopa (ob pomoči optimiziranega nizkega vstopa v kabino) do konca delovne izmene, je zasnovano tako, da so vaše vožnje čim bolj produktivne. Ne nazadnje so tudi udobnejše.

Oglejte si notranjost kabine
Volvo FL 4x4 obvlada vsako pot

Nič ga ne ustavi

Z boljšim oprijemom gnanih koles in več proste višine nad tlemi je Volvo FL 4x4 kos vsemu – vsem cestam in vsakemu vremenu.

Lažji motor pomeni večjo koristno nosilnost

Pol tone več tovora

Štirivaljni Volvo FL je od 200 do 500 kg lažji od šestvaljne različice. Štirivaljni motor D5K, ki omogoča do pol tone večjo nosilnost, dramatično izboljšuje produktivnost in učinkovitost prevozov.

Oglejte si naše motorje podrobneje
Dynafleet povečuje produktivnost

Dynafleet – zagotovite si čim večjo produktivnost

Kraji, tovori in višine. Voznikovi časi. Poročila o izpustih. Poraba goriva. Dynafleet vam zagotavlja sprotne podatke o vsakem tovornem vozilu, s čimer vam pomaga dosegati kar največjo produktivnost in sprejemati donosnejše odločitve.

Raziščite Dynafleet
VT

Bodite produktivnejši

Pogovorite se s pooblaščenim prodajalcem Volvo Trucks. Ta natančno ve, kako doseči, da boste vi sami in vaše podjetje kar najbolj produktivni.

Poiščite pooblaščenega prodajalca