Novi varčni motorji za Volvo FL

Urbani motor

Volvo FL ima vgrajen motor, ki je bil zasnovan na novo. Ta varčni motor s širšo krivuljo navora in hitrejšim odzivom z močjo (tudi pri nizkih vrtljajih) zagotavlja hitro odzivnost, višjo povprečno hitrost in vrhunske vozne zmogljivosti. Tako se lahko uspešneje prebijate skozi mestni promet in se držite urnika dostav.

Spoznajte naša motorja D5K in D8K
Menjalnik I-Sync, ki varčuje gorivo

I-Sync – preprost, zmogljiv, varčen

Samodejni menjalnik I-Sync s šestimi prestavami v Volvu FL skrbi, da ste ves čas v pravi prestavi. Manj prestavljanja pomeni manjšo poraba goriva in manjše izpuste. Ker je manj obremenjena tudi sklopka, pomeni še nižje vzdrževalne stroške.

Spoznajte I-Sync
Naročite se na našo storitev Nasveti za gorivo in si zagotovite osebnega svetovalca za gorivo

Nasveti za gorivo – zmanjšajte porabo, trajno

Trajno dosegajte želeno porabo goriva in spremljajte, kako se še zmanjšuje z vašo vedno večjo učinkovitostjo. Naročite se na našo storitev Nasveti za gorivo in dodelili vam bomo osebnega svetovalca za gorivo. Ob pomoči njegovih rednih analiz, strokovnem vodenju in praktični podpori vam bo uspelo porabo zmanjšati v kratkem času, z leti pa se bo še zmanjševala.

Koliko vam lahko prihranijo Nasveti za gorivo?
Povečajte učinkovitost voženj z Dynafleet in usposabljanjem voznikov

Odkrijte, kaj zmorejo podatki

Dynafleet in usposabljanje voznikov vam lahko skupaj prineseta do sedem odstotkov prihrankov goriva.

Dynafleet – spremljajte gospodarnost porabe goriva

Spoznajte naš inteligentni sistem upravljanja voznega parka. Spremljajte delovanje svojih tovornih vozil in voznikov v realnem času, pregledujte samodejno sestavljene ocene gospodarjenja z gorivom. Primerjajte jih, ugotavljajte trende ter uvajajte spremembe, ki vam bodo prihranile gorivo in povečale donosnost.

Raziščite Dynafleet >

Usposabljanje voznikov – drobne spremembe, veliki prihranki

Naš tečaj varčne vožnje vam pomaga kar najbolje izkoristiti vsako kapljico goriva. Ta tečaj, ki je del Volvovega programa usposabljanja voznikov, s svojim dokazano uspešnim sistematičnim pristopom navaja voznike učinkovite vožnje in prinaša trajne, dolgoročne prihranke – največje učinke pa zagotavlja skupaj s poročili sistema Dynafleet.

Volvovo usposabljanje voznikov >

VT

Začnite prav

Ključ do varčne porabe goriva je v tem, da se zadeve že lotite pravilno. Vaš pooblaščeni prodajalec Volvo Trucks je strokovnjak na področju varčevanja goriva. Zakaj ga ne bi prosili za pomoč?

Poiščite pooblaščenega prodajalca