Kakovost spanja vgrajena

I-Park Cool je posebej zasnovan in tovarniško vgrajen sistem, popolnoma integriran v sistem klimatizacije. Če temperatura ponoči pade, prevzame nadzor parkirni grelnik, tako da lahko tudi preostanek noči prespite pri želeni temperaturi.

Uživajte hlajenje brez pretirane porabe

I-Park Cool je tako učinkovit, da zagotavlja celo noč delovanja s hladilno močjo 1.000 W. Če si želite na vroč dan privoščiti osvežilen premor, vas sistem lahko do eno uro dolgo hladi z močjo 2.500 W.

Polna stojna višina v kabinah Globetrotter in Globetrotter XL za Volvo FH

Naj ostane ves prostor v kabini vam

Niti na misel nam ne pride, da bi dodatni kubični meter stojnega prostora v kabini Volva FH16 porabili za vgradnjo klimatske naprave. Zato ga tudi nismo. Ker je integriran v sistem klimatizacije, I-Park Cool pušča ves prostor vam.

Volvo FH16, vklenjen v ledu v puščavi

Ne zapravite niti kapljice goriva

Vgradnja klimatske naprave na streho kabine je morda res običajna praksa, vsekakor pa ni najbolj gospodarna. I-Park Cool je vgrajen, tako da ne kvari aerodinamičnosti in ne povečuje porabe goriva.

Volvo FH16 – nočni spanec v tišini

Privoščite si nočni spanec v tišini

I-Park Cool deluje do 20 dB tišje kot drugi klimatski sistemi. To pomeni 75 odstotkov manj zaznanega hrupa, kakovostnejše spanje in mnogo bolj čila jutra.

Poiščite najbližjega pooblaščenega prodajalca

Čas za ohladitev?

Pojdite do pooblaščenega prodajalca Volvo Trucks na predstavitev sistema I-ParkCool in po dodatne informacije o zelo inteligentnem Volvu FH16.

Poiščite najbližjega pooblaščenega prodajalca