Krivulja navora dizelskega motorja

Oglejte si naše krivulje

Sijajen navor pri nizkih vrtljajih. Izredno široko območje najvišjega navora. In prekrivanje območij najvišjega navora in najvišje moči v srednjem območju vrtljajev. Primerjajte naše krivulje navora in videli boste razliko. Povzpnite se v kabino in razliko boste občutili – neverjetno pospeševanje, neprekosljiva vlečna moč in prijetna vožnja pri višjih hitrostih. 

 

Oglejte si vse tehnične podatke pogonskega sklopa

Gospodarna poraba goriva vam prihrani denar, prispeva pa tudi k ohranjanju okolja

Vgrajena varčnost – in skrb za okolje

Povečano kompresijsko razmerje pri različicah s 420 KM in 460 KM. Optimizirani turbopolnilnik pri različicah s 500 KM in 540 KM. Vbrizgavanje s skupnim vodom pri vseh motorjih in izpopolnjena programska oprema za optimalno krmiljenje motorja: ob tem pa še manjše notranje trenje. Vse za optimalno varčnost, izboljšano krivuljo navora in odzivnost pri nizkih vrtljajih. To znatno prispeva k vašemu poslovnemu izidu. In kako vplivajo na okolje.

Volvo FH – motorna zavora

Motorna zavora Volvo – VEB+

Naša patentirana motorna zavora VEB+ zaradi posebne oblike odmične gredi absorbira pri motorju D13 do 375 kW (510 KM) moči. Motorna zavora, integrirana z našim sistemom I-Shift in inteligentnim tempomatom, vam omogoča višje povprečne potovalne hitrosti ob neokrnjeni varnosti in varčnosti.

Volvo FH – konjske moči

Izberite moč

Izbirate lahko med štirimi izhodnimi močmi: 420, 460, 500 ali 540 KM.

Poiščite najbližjega pooblaščenega prodajalca

Večja moč. Manj goriva

Preglejte in doživite naš program močnih in učinkovitih motorjev pri pooblaščenem prodajalcu Volvo Trucks.

Poiščite najbližjega pooblaščenega prodajalca