Izjava voznika tovornih vozil o notranjosti kabine

Posvečena voznikom tovornjakov

Vsak del in vsak pedenj prostora smo skrbno oblikovali v prid vašemu udobju – za volanom in tudi med počitkom ali spanjem na ležišču.
Notranji odlagalni prostori v kabini Volva FH

Prostorna kabina

S pokončnima A-stebričkoma, nizkim pokrovom motorja in visokim stropom smo ustvarili zelo prostorno kabino. Dobra novica tudi za visoke voznike – stojna višina znaša kar 220 cm.

Želite izvedeti več?

Obilo prostora za osebne predmete

V kabini je ogromno prostora. Velike odlagalne prostore spredaj, pod ležiščem, zadaj in zunaj kabine lahko prilagodite svojim potrebam. Številni domiselni predalčki pa poskrbijo za drobnarije. 

Večji dom na poti

Želite več prostora in udobja? Odkrijte razširjeno kabino Globetrotter XXL s posteljo, ki je 250 milimetrov širša in 130 milimetrov daljša kot v kabini Globetrotter XL. Dom na poti, ki ponuja vrhunsko udobje.

Ležišče v kabini Volva FH

Široka in udobna postelja

Spodnje ležišče zagotavlja udoben počitek in je izvlečno do širine 900 mm. Izbirate lahko med ročno in električno nastavljivim ležiščem, ki ga je mogoče dvigniti do nagiba 55 stopinj – idealno za počitek, branje ali gledanje TV.

Volvo FH – parkirni hladilni sistem

Vgrajeno parkirno hlajenje

Vrhunsko hlajenje ob neokrnjenem prostoru v kabini in aerodinamiki. I-ParkCool je vgrajeni sistem za parkirno hlajenje, ki ponoči uravnava temperaturo, čez dan pa varčuje z gorivom.

 

Preberite več o funkciji I-ParkCool >

Volvo FH – nastavljiv volanski obroč

Inteligentno in udobno krmiljenje

V celoti nastavljiv volanski obroč, ki ga lahko nagnete za 20 stopinj, zagotavlja udobnejšo vožnjo. Volan priročno upravljate s stopalko, med vstopanjem v kabino pa ga lahko umaknete, da vam ni v napoto.

Sedež, vodilni v tem razredu

Območje nastavljanja sedeža je vrhunsko. Po dolžini ga lahko premikate za 24 cm, po višini pa za 10 cm. Oblika zagotavlja zelo dobro bočno oporo, ponuja pa tudi boljšo oporo voznikom z daljšimi nogami.

Instrumentna plošča Volva FH

ECC s tipali kakovosti zraka

Elektronska klimatska naprava ima izboljšane zračne šobe ter vrsto tipal in filtrov za pripravo zraka, ki ga vdihavate. S tem zagotavlja enkratno kakovost zraka, boljše odmrzovanje stekel in okolje brez prepiha.

Sistem za storitve ter informacije in razvedrilo

Sistem za storitve ter informacije in razvedrilo

Preprosta navigacija, Dynafleet, izboljšana komunikacija in kakovosten zvok. Volvov integrirani sistem za storitve ter informacije in razvedrilo združuje vse te funkcije v enem vmesniku s sedempalčnim zaslonom na dotik. Upravljate ga ročno, z glasovnimi ukazi in gumbi na volanu.

Nova razsežnost kabine.

Preprosta uporaba

Preprosta uporaba

Poenostavite upravljanje storitev ter informacij in razvedrila. Izkusite prednosti: boljša in varnejša vožnja, preprostejša navigacija ter učinkovitejše upravljanje voznega parka.

Sistem združuje zvočno in razvedrilno enoto, Dynafleet in navigacijske funkcije.

Integracija storitev ter informacij in razvedrila olajša upravljanje. Dotaknite se zaslona, pritisnite gumbe na volanu ali uporabite svoj glas. Kar vam bolje ustreza.

Strešna loputa Volva FH

Varnostno strešno okno

Strešno okno z zatemnjenim steklom prispeva k občutku prostornosti, svetlobe in zračnosti v kabini, obenem pa služi tudi kot izhod v sili. Med opremo spadajo senčnik, mreža proti komarjem, za doplačilo pa tudi elektronsko upravljanje.

Poiščite najbližjega pooblaščenega prodajalca

Počutite se kot doma

Uživajte v udobju. Preizkusite sedež. Posteljo. Oglejte si vse omare. Ne boste verjeli, koliko je prostora.

Poiščite pooblaščenega prodajalca