Volvo FH vam zagotavlja dobičkonosnost že od leta 1993. To je šele začetek

Volvo FH že od predstavitve pred 25 leti postavlja nove standarde pri prevozih s tovornimi vozili ter ne nazadnje tudi pri produktivnosti in dobičkonosnosti za vaše podjetje. V počastitev te obletnice vam podarjamo obljubo, da bo Volvo FH še naprej spodbujal napredek. To pomeni še večjo raven razpoložljivosti, novo in revolucionarno filozofijo varnosti ter rešitve, ki bodo pospešile pot proti ničnim emisijam.

Izpolnitev voznikovih sanj od prvega dne.
To se ne bo nikoli spremenilo

Vozniki tovornih vozil so pravi junaki. Volvo FH je že od začetka zasnovan tako, da jim zagotavlja varna, ergonomična in udobna delovna mesta. Prepričani smo, da so naše inovacije spremenile vsakdanja življenja voznikov na boljše in da to še ni vse. Čeprav bomo še naprej izboljševali prevoz s tovornimi vozili, bo ena stvar vedno ostala enaka – Volvo FH pomeni izpolnitev voznikovih sanj.

Voznik v Volvu FH

Kako je Volvo FH postal tovorno vozilo, ki ga imajo vozniki radi

Volvo FH že 25 let upravičuje zaupanje voznikov. To je bil cilj od samega začetka. Vsaka nadgradnja se vedno osredotoča na vidik voznikov, kar pomeni, da je to tovorno vozilo veliko več kot le delovni prostor. To je način življenja.

Oglejte si film
Starejša fotografija iz tovarne

Zgodba Volva FH

Inovacije se nikoli ne končajo. S predstavitvijo Volva FH leta 1993 se je podoba na cestah popolnoma spremenila. 25 let pozneje Volvo FH še vedno premika meje prevoza s tovornimi vozili. Za dosego uspeha je bilo treba vložiti veliko trdega dela in sprejeti težke odločitve.

Oglejte si film
Volvo FH med vožnjo po sušni pokrajini

25 krajev, kjer je Volvo FH kot doma

Volvo FH se najbolje odreže na enem mestu: Zemlji. Dež in veter ali sonce in suša. Prometne ceste ali prostrana pokrajina. Oglejte si teh 25 krajev in kako se Volvo FH spopada z izzivi.

Več o tem
Volvo FH ob predstavitvi v rdeči barvi

25 primerov, ko je Volvo FH uvedel novosti

Volvo FH je bil inovativen ob predstavitvi pred 25 leti – in enako je še danes. Oglejte si fotografije, ki prikazujejo 25 primerov, ko je Volvo FH naredil korak naprej.

Več o tem
Družinska fotografija prevozniškega podjetja Nord-Spedition

Ustvarjanje družinske zapuščine – ob pomoči Volva FH

Podjetje Nord-Spedition v severni Nemčiji dosega uspehe z Volvom FH. Oglejte si, kako je družinsko podjetje prevozništvo sprejelo kot način življenja.

Oglejte si film
Vozniki imajo radi Volvo FH

Vozniki imajo radi Volvo FH – in Volvo FH ima rad voznike

Družba Volvo Trucks skrbi za voznike. In vozniki imajo radi Volva FH. Oglejte si neobičajno poroko brazilskega voznika Guilherma.

Oglejte si film
Volvo FH med vožnjo po Islandiji

Volvo FH pomaga pri ogrevanju Islandije

Geotermalni projekt, ki zagotavlja ogrevanje. Volvo FH poskrbi za prevoz in montažo novih cevovodov.

Več o tem
Inovacije Volva FH

Tako se Volvo FH še vedno razvija

Volvo FH leta 2018 praznuje prvih 25 let uspeha. Če želimo še naprej spodbujati napredek, moramo ostati korak pred konkurenco. Tukaj je nekaj primerov, kako družba Volvo Trucks še naprej spodbuja napredek.

Več o tem
Poiščite najbližjega pooblaščenega prodajalca

Spoznajte vse o Volvu FH

Želite videti celotno sliko ali izvedeti vse najmanjše podrobnosti, zaradi katerih je Volvo FH tako vrhunsko tovorno vozilo? Vaš lokalni pooblaščeni prodajalec vam bo z veseljem pomagal – in vam pripravil odlično ponudbo.

Poiščite najbližjega pooblaščenega prodajalca