Volvo FE, na daljavo povezan z Volvovim servisom

Zlata Volvo pogodba

Za Volvo FE lahko sklenete zlato servisno pogodbo. Pri tej pogodbi imajo bistveni deli vašega tovornega vozila ves čas daljinsko povezavo z Volvovo servisno delavnico, kjer nadzorujejo njihovo stanje. To pomeni, da vam servisne delavnice ni treba obiskati, dokler tovorno vozilo obiska resnično ne potrebuje. Tako lahko odkrijemo manjše težave, še preden prerastejo v velike probleme. Vzdrževanje in popravila opravimo takrat, ko tovorno vozilo po urniku nima prevozov. Tako vaše tovorno vozilo prebije manj časa v delavnici in več časa na cesti.

Spoznajte servisne pogodbe Volvo
Volvo FE in Volvo Action Service

Volvo Action Service

Vam je tovorno vozilo nepričakovano obstalo v tujem okolju? Pokličite številko Volvo Action Service in že po nekaj sekundah govorite s koordinatorjem pomoči in pravi serviser s pravim orodjem bo kmalu na poti – ob katerikoli uri, na katerikoli dan, kamorkoli.

Inovativne varnostne rešitve Volva FE

Manj nesreč. Višja razpoložljivost

Varnost je naša strast. Vgrajena je v našo DNK. Je temeljno načelo pri snovanju vsakega tovornega vozila Volvo. Manj nesreč boste doživeli, več časa bo tovorno vozilo na cesti. Inovativne varnostne rešitve v Volvu FE varujejo tovorno vozilo, voznika in druge udeležence v prometu.

Oprema in funkcije, ki rešujejo življenja
Poiščite pooblaščenega prodajalca

Želite doseči večjo razpoložljivost?

Vaš pooblaščeni prodajalec Volvo Trucks ve vse o povečevanju razpoložljivosti. Obiščite ali pokličite ga.

Poiščite pooblaščenega prodajalca