I-Shift povečuje produktivnost

I-Shift – naš najinteligentnejši menjalnik doslej

Preprosti, zanesljivi in izredno učinkoviti I-Shift je vnesel korenite spremembe na področje tovornih vozil. Vozniki ga imajo radi, ker jim prihrani ubadanje s trdo sklopko in togo prestavno ročico, vsaka menjava prestave pa se izvede natanko ob pravem času. Menjalnik prihrani do 5 odstotkov goriva, zato ga imajo radi tudi lastniki podjetij.

Kabina Volva FE – visoko udobje in produktivnost

Popolno okolje – za delo in počitek

Vse, kar počnete v Volvu FE, od vstopa (ob pomoči optimiziranega vstopa v kabino) do konca delovne izmene, je zasnovano tako, da so vaše vožnje čim bolj produktivne. Ne nazadnje so tudi udobnejše.

Oglejte si notranjost kabine
Volvo FE poganja motor D8K.

Več moči

Zaradi motorja D8K z močjo 350 KM je tovorno vozilo Volvo FE zmogljivejše kot kdajkoli. Voznikom omogoča, da opravijo več dela v krajšem času. Več moči za produktivnost.

 

Oglejte si tehnične podatke pogonskega sklopa
Obremenitev sprednje osi do 9 ton pomeni večjo nosilnost.

Ena tona več na sprednji osi

Nova sprednja os omogoča osno obremenitev do 9 ton – eno tono več kot prejšnja. To pomeni večjo nosilnost ali prilagodljivost za opravljanje več vrst prevozov. In prispeva k večji produktivnosti.

Oglejte si tehnične podatke šasije
Dynafleet povečuje produktivnost

Dynafleet – zagotovite si čim večjo produktivnost

Kraji, tovori in višine. Voznikovi časi. Poročila o izpustih. Poraba goriva. Dynafleet vam zagotavlja sprotne podatke o vsakem tovornem vozilu, s čimer vam pomaga dosegati kar največjo produktivnost in sprejemati donosnejše odločitve.

Poiščite pooblaščenega prodajalca

Bodite produktivnejši

Pogovorite se s pooblaščenim prodajalcem Volvo Trucks. Ta natančno ve, kako doseči, da boste vi sami in vaše podjetje kar najbolj produktivni.

Poiščite pooblaščenega prodajalca