Novi varčni motorji za Volvo FE

Urbani motor

Volvo FE ima vgrajen novo zasnovan motor. Ta varčni motor s širšo krivuljo navora in hitrejšim odzivom z močjo (tudi pri nizkih vrtljajih) zagotavlja hitro odzivnost, višjo povprečno hitrost in vrhunske vozne zmogljivosti. Tako se lahko uspešneje prebijate skozi mestni promet in se držite urnika dostav.

Spoznajte naš motor D8K
Menjalnik I-Shift, ki varčuje gorivo

I-Shift – preprost, zanesljiv in zelo varčen z gorivom

Po novem je Volvo FE na voljo tudi z I-Shiftom. Ta polno izkoristi zmogljivosti in učinkovitost tovornega vozila, saj spremlja podatke o masi vozila, nagibu ceste, hitrosti in pospeških ter se odziva na njihove spremembe. Osnovno programsko opremo lahko preprosto prilagodite posebnim prevozom z dvema programskima paketoma – Distribucija in gradbeništvo ter Varčevanje goriva.

Spoznajte I-Shift
Naročite se na našo storitev Nasveti za gorivo in si zagotovite osebnega svetovalca za gorivo

Nasveti za gorivo – zmanjšajte porabo, trajno

Trajno dosegajte želeno porabo goriva in spremljajte, kako se še zmanjšuje z vašo vedno večjo učinkovitostjo. Naročite se na našo storitev Nasveti za gorivo in dodelili vam bomo osebnega svetovalca za gorivo. Ob pomoči njegovih rednih analiz, strokovnem vodenju in praktični podpori vam bo uspelo porabo zmanjšati v kratkem času, z leti pa se bo še zmanjševala.

Koliko vam lahko prihranijo Nasveti za gorivo?
VT

Odkrijte, kaj zmorejo podatki

Z Dynafleetom in usposabljanjem voznikov vam lahko skupaj prihrani do sedem odstotkov goriva.

Dynafleet – spremljajte gospodarnost porabe goriva

Spoznajte naš inteligentni sistem upravljanja voznega parka. Spremljajte delovanje svojih tovornih vozil in voznikov v realnem času, pregledujte samodejno sestavljene ocene gospodarjenja z gorivom. Primerjajte jih, ugotavljajte trende ter uvajajte spremembe, ki vam bodo prihranile gorivo in povečale donosnost.

Raziščite Dynafleet >

Usposabljanje voznikov – drobne spremembe, veliki prihranki

Naš tečaj varčne vožnje vam pomaga kar najbolje izkoristiti vsako kapljico goriva. Ta tečaj, ki je del Volvovega programa usposabljanja voznikov, s svojim dokazano uspešnim sistematičnim pristopom navaja voznike učinkovite vožnje in prinaša trajne, dolgoročne prihranke – največje učinke pa zagotavlja skupaj s poročili sistema Dynafleet.

Volvovo usposabljanje voznikov >

Poiščite pooblaščenega prodajalca

Začnite prav

Ključ do varčne porabe goriva je v tem, da se zadeve že lotite pravilno. Vaš pooblaščeni prodajalec Volvo Trucks je strokovnjak na področju varčevanja goriva. Zakaj ga ne bi prosili za pomoč?

Poiščite pooblaščenega prodajalca