Volvo FE, član družine Volvo

Član družine

Blago zaobljena aerodinamična oblikovna zasnova. Drzne linije in grafika. Značilne luči v obliki črke V. Volvo FE je res manjši, ampak zaradi tega je okreten in lahak, kar je pri prevozih v mestnih okoljih velika prednost. Pred vami je polnokrven član družine Volvo.

Novi videz Volva FE

Znak odličnosti

Pri novi zasnovi Volva FE je klasični emblem Volvo premaknjen z maske na višje, vidnejše mesto. To ustvarja videz večjega vetrobranskega stekla, hkrati je videti, kot da voznik sedi bliže cestnemu tlaku, tovorno vozilo pa je v gostem prometu manj strašljivo za soudeležence.  

Nova kabina Volva FE zmanjšuje zračni upor

Naj zrak teče

Blago zaokrožena aerodinamična zasnova kabine Volva FE zmanjšuje zračni upor – za večje vozne zmogljivosti in manjšo porabo goriva. Tudi maska motorja z izrazitim vzorcem satja omogoča boljši pretok zraka, s tem pa učinkovitejše hlajenje motorja in čiščenje izpušnih plinov.

Izbirajte med več kot 650 barvami. Vse so "zelene".

Prihranite si denar in čas za obisk svojega ličarja – naročite kabino svojega Volva v barvi, ki vam je všeč. Izbirate lahko med več kot 650 različnimi barvami, toni in odtenki. Če barve, ki jo želite, ne najdete med njimi, lahko za vas namešamo skorajda vsako barvo.

Želite barvo videti vnaprej? Uporabite spletno lakirnico spodaj.

Upoštevajte, da računalniški zaslon ne more popolnoma natančno prikazati barv. Dejanske odtenke si lahko ogledate pri pooblaščenem prodajalcu Volvo. Upoštevajte, da vse barve niso na voljo pri vseh modelih in na vseh trgih. Slika prikazuje tovorno vozilo s kar najvišjo stopnjo obdelave z lakiranjem.

Ta spletna lakirnica nudi vse barve, ki so na voljo v prodaji. Številne navadne barve so na voljo tudi s sijajnim zaključnim lakom. Če želene barve ne najdete, se obrnite na pooblaščenega prodajalca Volvo.

Poiščite pooblaščenega prodajalca

Obstanite in obstrmite

Sami se lahko prepričate, ali je Volvo FE res najlepše distribucijsko tovorno vozilo na cesti. Preprosto obiščite pooblaščenega prodajalca Volvo Trucks.

Poiščite pooblaščenega prodajalca