Šasija Volva FE – lažje delo izdelovalca nadgradnje

Toga, a prilagodljiva

Šasijo Volva FE je mogoče opremiti za skoraj vsako vrsto nadgradnje. Robustna in toga zasnova ploskega pravokotnega okvira olajšuje delo izdelovalcu nadgradnje ter je primerna rešitev tudi za najzahtevnejše vrste prevozov. Z izboljšano razporeditvijo opreme za različico Euro 6 pa smo tudi dosegli, da je Volvo FE ostal enako uporaben kot doslej, kljub strožjim emisijskim zahtevam.

Volvova navodila za izdelovalca nadgradnje – skrajšajo dobavni rok

Manj časa pri izdelovalcu nadgradnje

Ko naročite Volvo FE, se lahko vaš izdelovalec nadgradnje takoj prijavi na spletno stran z Volvovimi navodili za izdelovalce nadgradnje. Ob pomoči natančnih podatkov in 3-dimenzionalnih risb iz tega sistema lahko že začne z delom, še preden tovorno vozilo zapelje iz tovarne. Tako je nadgradnja izdelana prej in tudi cenejša.

Volvova navodila za izdelovalce nadgradnje
Elektronski krmilni sistem Volva FE

Hitro, preprosto natovarjanje

Višino šasije lahko pri zračnem vzmetenju s sistemom elektronsko upravljanega vzmetenja (ECS) upravljate s stikali na armaturni plošči ali na daljinskem krmilniku. To omogoča hitro, učinkovito natovarjanje pri poljubni višini.

Izbirajte med zračnim in mehanskim vzmetenjem kabine

Najsodobnejše vzmetenje

Zagotovite si mirno vožnjo. Na voljo je mehansko vzmetenje kabine z vijačnimi vzmetmi in blažilniki spredaj in zadaj. Ali pa zračno vzmetenje kabine z zračnimi mehovi spredaj in zadaj.

Volvov elektronski zavorni sistem

Elektronski zavorni sistem (EBS)

Volvo FE uporablja spredaj in zadaj zavore s pnevmatskim pogonom s prezračevanimi koluti. Sistem EBS (elektronsko upravljani zavorni sistem) zagotavlja krajši odzivni čas in varnejše zaviranje ter zmanjšuje obrabo zavornih oblog. Sistem vključuje funkcijo ABS in kombiniranje zavor, ki usklajuje različne zavore na tovornem vozilu za enakomernejše zaviranje ter za zmanjšanje obrabe kolesnih zavor in pnevmatik. Razširjeni paket EBS vključuje tudi funkcijo zadrževanja na klancu.

VT

Začnite sestavljati specifikacijo vozila

Obiščite pooblaščenega prodajalca Volvo Trucks, preglejta možnosti razporeditve opreme in sestavita popoln Volvo FE za vaše potrebe.

Poiščite pooblaščenega prodajalca