Trucks

Pripravljeni na akcijo – in odmor

Notranjost kabine Volva FMX

Za volanom v vozilu Volvo FMX ste glavni vi. Zdaj imate večji nadzor, boljšo podporo in več prostora kot kdaj koli doslej. To mesto je prilagojeno vaši produktivnosti.

Vstopite v kabino vozila Volvo FMX in počutili se boste kot doma, a vseeno je drugače. Verjetno bo vaš prvi vtis, da je prostorna in svetla. Vse tri različice kabine ponujajo več prostora.

Ko enkrat sedite, vse najdete tam, kjer mora biti. Opazili boste odlični položaj volanskega obroča s funkcijo nagiba, vaša roka pa bo samodejno pristala na novi prestavni ročici I-Shift, ki je priročno vgrajena v sedež. Vidljivost okoli tovornega vozila je težko prekositi; vrata so nizka, površine oken so velike, vsak vogal notranjosti pa je zasnovan tako, da vam omogoča nadzor.

Poleg tega je celoten voznikov vmesnik nov – zasnovan je tako, da vam pomaga zadržati roke na volanu in pozornost na cesti. Omogoča vam popoln nadzor nad vsem, kar potrebujete za to, da boste natančno in učinkovito opravili svoje delo.

Instrumentna plošča je popolnoma digitalna in ponuja nove možnosti za prilagajanje delovnega okolja vašim potrebam v vseh razmerah. Nov devetpalčni stranski zaslon vam omogoča nadzor nad funkcijami tovornih vozil, na primer nad do osem kamerami in intuitivno upravljanje oprijema.

Glasovni nadzor v kabini vozila Volvo FMX pa vam omogoča veliko pomoči.

Notranje površine in materiali izžarevajo vrhunsko kakovost, ne glede na raven opreme. Izbirate lahko med tremi ravnmi oblazinjenja in široko paleto barv. Našli boste svoj slog.

Različice oblazinjenja

Izbirate lahko med tremi ravnmi oblazinjenja in široko paleto barv.

Raven Robust

Vključuje oblazinjenje iz vinila in gumijaste preproge. Spoznajte različne ravni zunanje opreme v programu za izgradnjo tovornega vozila Volvo Truck Builder.

Raven Dynamic

Vključuje oblazinjenje iz tekstila in gumijaste preproge. Spoznajte različne ravni zunanje opreme v programu za izgradnjo tovornega vozila Volvo Truck Builder.

Raven Progressive

Vključuje oblazinjenje iz velurja ali usnja in gumijaste preproge. Spoznajte različne ravni zunanje opreme v programu za izgradnjo tovornega vozila Volvo Truck Builder.

Dodatna oprema za vaše tovorno vozilo

Prilagajanje vašim potrebam

Slike notranjosti vozila Volvo FMX

Prilagodite svoje delovno mesto

Če želite ustvariti svoj nov najljubši prostor, se obrnite na prodajalca.