Trucks

Razvita za izzive

Zunanjost kabine Volva FMX

Če ste že ljubitelj zasnove vozila Volvo FMX, vas tudi zadnji napredek v njegovem razvoju ne bo razočaral. Ima povsem nov, sodoben profil, ki je bolj izpopolnjen in samozavestnejši kot kadar koli doslej. Naj se izvajanje najtežavnejših nalog začne.

Kabina je na novo zasnovana s pokončnim profilom ter ima več notranjega prostora, veliko okenskih površin in nizka vrata. Spodnji sprednji del poudari njen ikonično čvrst profil, skupaj z elegantnimi žarometi v obliki črke V. 

Izrazite poteze žarometov so prilagojene obliki kabine, nadaljujejo pa se okoli sprednjega vogala ter se raztezajo nazaj ob strani kabine. Skladno s konceptom vozila Volvo FMX je robusten sprednji del zaščitni in trpežen, njegovi deli pa so po potrebi enostavno nadomestljivi.

Videli boste tudi, da je sprednji emblem večji, ko pa se približate vhodu, boste opazili, da imajo kabinske stopnice novo robustno zasnovo s trpežno nedrsečo površino. Na vrhu kabine jeklena strešna loputa postavlja merila za zaščito v zahtevnih delovnih okoljih. To so pomembne podrobnosti.

Izbirajte med več kot 650 barvami. Vse so "zelene".

Prihranite denar in čas za obisk ličarja – kabino svojega Volva naročite v barvi, ki vam je všeč. Izbirate lahko med več kot 650 različnimi barvami, toni in odtenki. Če želene barve ne najdete med njimi, lahko za vas namešamo skoraj vsako barvo.

Želite barvo videti vnaprej? Uporabite spletno lakirnico spodaj.

Upoštevajte, da računalniški zaslon ne more popolnoma natančno prikazati barv. Dejanske odtenke si lahko ogledate pri pooblaščenem prodajalcu Volvo. Upoštevajte, da vse barve niso na voljo pri vseh modelih in na vseh trgih. Slika prikazuje tovorno vozilo z najvišjo stopnjo obdelave z lakiranjem.

Ta spletna lakirnica nudi vse barve, ki so na voljo. Številne navadne barve so na voljo tudi s sijajnim zaključnim lakom. Če želene barve ne najdete, se obrnite na pooblaščenega prodajalca Volvo.

Dodatna oprema za vaše tovorno vozilo

Naj bo res vaš 

Slike zunanjosti vozila Volvo FMX

Ali ste pripravljeni na Volvo FMX?

Čaka vas.