Trucks

Prilagojena za akcijo

Šasija Volva FMX

Ne glede na to, ali vozite na cesti ali po terenu, boste potrebovali šasijo, ki je zgrajena tako, da lahko vsak dan prenese veliko akcije pri delu. Verjetno imate nadgradnjo, namensko zgrajeno za svoje prevoze. Šasijo prilagodimo vašemu uspehu, pri tem pa uporabljamo sestavne dele in sisteme, za katere je zagotovljeno, da bodo zanesljivo delovali še mnogo let.

Ne glede na to, ali delate v rudniku ali zagotavljate storitve na prometnih gradbiščih, je Volvo FMX natančno orodje, na katerega se lahko zanesete. Zagotovite si vsestransko tovorno vozilo z zračnim vzmetenjem zadnjih osi, namensko zagrajenim za uporabo v gradbeništvu, ali tovorno vozilo z listnatim vzmetenjem, ki lahko na oseh prevaža zelo težek tovor. Težko je doseči vodljivost in občutek, ki ju zagotavlja dinamični krmilni sistem Volvo.

Šasija Volvo omogoča prilagodljivost za izdelavo tovornega vozila za kakršno koli nadgradnjo, ki se uporablja za kakršne koli prevozne potrebe. Dobili boste natanko takšno vozilo Volvo FMX, kot ga želite. Pooblaščeni prodajalec družbe Volvo Trucks vam bo pomagal prilagoditi vaše tovorno vozilo.

Sprednje osi z 10/20-tonsko nosilnostjo

Močno natovorjeni? Brez težav. Volvo FMX je zasnovan za velike osne obremenitve. Ne glede na to, ali izberete listnato ali zračno vzmetenje, lahko posamezna sprednja os sprejme do 10 ton, dvojna sprednja os pa 20 ton. To neposredno pomeni izboljšano produktivnost.

Dvig tandemske pogonske osi

Os uporabite le takrat, ko jo potrebujete. Dvig tandemske osi omogoča odklop in dvig zadnje gnane osi pri raztovarjanju. Tako kot pomožna os za gnano osjo tudi ta funkcija občutno zmanjša obračalni krog, obrabo pnevmatik in porabo goriva.

Več o dvigu tandemske osi

Pet osi naravnost iz tovarne

Prevažate težke tovore? Odločite se lahko za tovorno vozilo s petimi osmi, dostavljeno neposredno iz tovarne. Tovorno vozilo boste dobili hitreje, hkrati pa boste zmanjšali stroške prilagoditve. Poleg tega vam tovorno vozilo dostavimo s tipsko odobritvijo celotnega vozila. Dobite pa tudi polno garancijo in poprodajno podporo Volvo, kar vam na dolgi rok zmanjša obratovalne stroške.

Odkrijte ves potencial vozila Volvo FMX

S prodajalcem se pogovorite o prilagoditvi svojega vozila Volvo FMX.