Trucks

×

Volvo FM LNG na plin za regionalni prevoz

Volvo FM LNG je idealno tovorno vozilo za regionalni prevoz. Ponuja enako udobje in zmogljivosti, kot ste ju vajeni iz mobilne pisarne – Volva FM. Vendar z manjšim odtisom CO2 in z možnostjo zmanjšanja stroškov goriva.

Zmogljivost za vaše potrebe

Pogonski sklop na plinski pogon temelji na priznani motorni tehnologiji, ki se uporablja v Volvu FM. Zagotavlja enako zmogljivost – vendar z do 20 odstotkov manj emisij CO2*. Izbirate lahko med 420 KM ali 460 KM, zato vam pri izbiri ni treba sklepati kompromisov.

Znižajte stroške goriva

Volvo FM LNG nudi enako porabo goriva kot Volvo FM na dizelski pogon. Ker pa je utekočinjeni zemeljski plin (LNG) pogosto cenejši, omogočajo znižanje stroškov goriva.

Primerno za vaš domet

Doseg je običajno ključni dejavnik pri težkih vozilih na plin. Motorji na LNG so učinkoviti – in v kombinaciji z LNG zagotavljajo doseg, primeren za regionalne prevoze. Izbirate lahko med tremi velikostmi rezervoarja, s katerimi lahko tovorno vozilo optimizirate za doseg do 1.000 kilometrov.

* To velja za emisije iz vozila med uporabo, imenovane tudi „emisije od rezervoarja do koles”.

Uporaba vozil na plin ne bi samo zelo pripomogla k čistejšemu okolju, ampak bi tudi koristila našemu podjetju pri zmanjševanju neposrednih in posrednih stroškov.

OSTANITE NA TEKOČEM GLEDE TOVORNEGA VOZILA VOLVO FM LNG NA PLIN

Vaš pooblaščeni prodajalec Volvo Trucks vas bo obveščal o najnovejšem razvoju tovornih vozil na plin v vaši državi.