Volvo Trucks

SLOVENIJA

×
Prilagodite pogonski sklop za svoj Volvo FM in svoje prevoze.

Kombinacija moči in natančnosti

Pogonski sklopi za Volvo FM

Prava moč in nadzor dela, ki ga opravljate, ter krajev, v katere se morate odpraviti. Zdaj lahko svoj pogonski sklop za Volvo FM prilagodite natančneje kot kdaj koli doslej. Imeli boste moč za nemoteno opravljanje dela in poskrbeli bomo, da boste gorivo porabljali na najučinkovitejši način. Prejmite od vozila veliko več, kot vanj vložite. To je donosnost.

Volvo FM je na voljo s pestro ponudbo dizelskih motorjev in motorjev na plin.

Motorji

Jedro pogonskih sklopov za Volvo FM je bodisi naša ponudba motorjev D11 generacije D (330 KM, 380 KM, 430 KM ali 460 KM) ali pa motor D13 generacije D (420 KM, 460 KM ali 500 KM). Na voljo so tudi motorji na plin s 420 KM ali 460 KM. Kateri najbolj ustreza vam in vašemu podjetju?

Vozne zmogljivosti

Ne glede na to, kateri motor za Volvo FM izberete, vam bo na voljo izjemna raven navora v širokem razponu števila vrtljajev motorja. Rezultat so odlične vozne zmogljivosti in majhna poraba goriva.

Alternativna goriva

Če želite resnično zmanjšati svoj okoljski odtis, lahko izberete Volvo FM LNG. Deluje na utekočinjeni zemeljski plin ali utekočinjeni bioplin, kar omogoča delovanje popolnoma brez fosilnih goriv. Poleg tega lahko vse naše dizelske motorje poganja dizel ali HVO. Ali želite uporabljati biodizel? Obstajajo tudi posebne različice vozila Volvo FM, ki to omogočajo.

Več o vozilu Volvo FM LNG

I-Shift

I-Shift je celotna ponudba samodejnih menjalnikov, s katerimi je vožnja lažja, varnejša in udobnejša. Ni trde stopalke sklopke in ni se vam treba ukvarjati s prestavno ročico. Vsaka menjava prestave je samodejno opravljena ob natanko pravem času. Številni programski paketi vam omogočajo, da menjalnik I-Shift prilagodite svojim potrebam. Za Volvo FM lahko izberete tudi I-Shift s prestavami za počasno vožnjo ali I-Shift z dvojno sklopko. 

Več o menjalniku I-Shift

Potrebujete moč?

Vaš trgovec vam lahko pomaga, da vozilo prilagodite lastnim potrebam.