Trucks

Vaša kabina. In vaša pisarna.

Notranjost kabine Volva FM

Glavni ste in vi ste tisti, ki opravlja delo. Zdaj imate preprosto večji nadzor, boljšo podporo in več prostora kot kadar koli doslej. To mesto je prilagojeno za vas.

Ob vstopu v Volvo FM lahko jasno občutite, da je razvoj naredil korak naprej. Občutek je drugačen – vendar zelo znan. Prva stvar, ki jo boste opazili, je prostornost in svetlost kabine. Zaradi večje strešne lopute vanjo prodre več svetlobe, kar poudari občutek prostornosti. Ko sedite, vse najdete tam, kjer mora biti.

Opazili boste odličen položaj volanskega obroča s funkcijo nagiba, vaša roka pa bo samodejno pristala na prestavni ročici I-Shift, ki je spretno vgrajena v sedež. Vidljivost okoli tovornega vozila je zares neverjetna; vrata so nizka, površine oken so velike, vsak kotiček kabine pa je zasnovan tako, da vam omogoča nadzor.

Poleg tega je celoten voznikov vmesnik nov – zasnovan je tako, da vam pomaga obdržati roke na volanu in pogled na cesti. Omogoča vam popoln nadzor nad vsem, kar potrebujete za pravilno opravljanje dela in ohranjanje donosnosti svojega posla.

Zaslon instrumentne plošče je popolnoma digitalen in ustvarja nove možnosti za prilagajanje delovnega okolja vašim potrebam v vseh razmerah. Nov devetpalčni stranski zaslon vam omogoča nadzor nad funkcijami tovornega vozila, na primer nad do osem kamerami in aplikacijami. Prav tako je enostavno imeti popoln nadzor nad osmi in diferenciali. To je upravno središče vaše mobilne pisarne.

Glasovni nadzor v kabini Volvo FM vam omogoča veliko pomoči.

Notranje površine in materiali izžarevajo vrhunsko kakovost, ne glede na raven opreme. Izbirate lahko med tremi ravnmi oblazinjenja in široko paleto barv. Našli boste svoj slog.

Popoln nadzor

Kabina je zgrajena za boljšo vidljivost. Za še večji nadzor lahko na tovorno vozilo namestite do osem kamer in poglede prikažete na stranskem zaslonu. Nenehno lahko pazite na svoje tovorno vozilo, okoliški promet in tovor.

Prostor in odlagalni prostori

Vse različice kabin za Volvo FM zagotavljajo prostoren občutek in pametne odlagalne prostore za stvari, ki jih potrebujete. Odlagalni prostor na zadnji steni v dnevnih kabinah in priročen odlagalni prostor pod posteljo v spalnih kabinah sta le dva primera.

Različice oblazinjenja

Izbirate lahko med tremi ravnmi oblazinjenja in široko paleto barv.

Raven Robust

Vključuje oblazinjenje iz vinila, gumijaste preproge, dekorativne vložke in okrasne elemente. Spoznajte različne ravni zunanje opreme v programu za izgradnjo tovornega vozila Volvo Truck Builder.

Raven Dynamic

Vključuje oblazinjenje iz tekstila, gumijaste preproge, dekorativne vložke in okrasne elemente. Spoznajte različne ravni zunanje opreme v programu za izgradnjo tovornega vozila Volvo Truck Builder.

Raven Progressive

Vključuje oblazinjenje iz velurja ali usnja, gumijaste preproge, dekorativne vložke in okrasne elemente. Spoznajte različne ravni zunanje opreme v programu za izgradnjo tovornega vozila Volvo Truck Builder.

Dodatna oprema za vaše tovorno vozilo

Prilagajanje vašim potrebam

Slike notranjosti vozila Volvo FM

Prilagodite svoje delovno mesto

Če želite ustvariti svoj nov najljubši prostor, se obrnite na prodajalca.