Trucks

Velik napredek v razvoju

ZUNANJOST KABINE VOZILA VOLVO FM

Podobna je večjim bratom in sestram, vendar je prav tako prilagodljiva in gibčna, kot sam Volvo FM. Njen nov in sodoben profil razkriva, da je na vaše izzive pripravljena bolje kot kdaj koli doslej. S tem je v razvoju nekaj korakov pred drugimi.

 

Kabino odlikujejo nova zasnova s pokončnim profilom, več notranjega prostora, veliko okenskih površin in nizka vrata. Volvo FM ima gladke robove, vrzeli med zgornjim in spodnjim sprednjim delom pa so kar najbolj zmanjšane zaradi boljše aerodinamike in učinkovitosti.

Drug jasen znak razvoja tega tovornega vozila je zasnova žarometov, ki poudarja ikonični profil vozila Volvo FM. Izrazite poteze žarometov so prilagojene obliki kabine, nadaljujejo pa se okoli sprednjega vogala ter se raztezajo nazaj ob strani kabine. Tudi ko miruje, je očitno, da je to tovorno vozilo učinkovito tako pri veliki hitrosti kot pri krmarjenju v prometnih okoljih.  

Videli boste tudi, da je sprednji emblem večji, ko pa se približate vratom, boste opazili izbiro kabinskih stopnic z aluminijastimi vložki. To so pomembne podrobnosti.

Zgrajen za vidljivost

Vzvratna ogledala imajo sodobno zasnovo s tankimi ohišji in dobrimi sorazmernimi površinami ogledal. Zgrajena so po delih in združujejo popoln pregled nad okolico z zmanjšanimi skritimi koti. V potniška vrata dodajte pomožno spodnje okno in imeli boste odličen razgled okoli svojega tovornega vozila. Tudi na območja v neposredni bližini.

Žarometi

Ikonični žarometi so na voljo v dveh različicah: s halogenskimi žarnicami ali na osnovi tehnologije LED. Obe različici imata značilne dnevne žaromete LED v obliki črke V.

Izberite raven opreme

Izbirate lahko med dvema ravnema zunanje opreme in več sto barvami.

Osnovna raven

Na voljo je s črno masko in bleščeče sivim odbijačem, ogledali itd. Spoznajte različne ravni zunanje opreme v programu za izgradnjo tovornega vozila Volvo Truck Builder.

Izboljšana raven

Vključuje bleščeče sivo masko. Odbijač, ogledala itd. so v barvi ohišja kabine. Na pragu so aluminijaste podrobnosti. Spoznajte različne ravni zunanje opreme v programu za izgradnjo tovornega vozila Volvo Truck Builder.

Izbirajte med več kot 650 barvami. Vse so "zelene".

Prihranite denar in čas za obisk ličarja – kabino svojega Volva naročite v barvi, ki vam je všeč. Izbirate lahko med več kot 650 različnimi barvami, toni in odtenki. Če želene barve ne najdete med njimi, lahko za vas namešamo skoraj vsako barvo.

Želite barvo videti vnaprej? Uporabite spletno lakirnico spodaj.

Upoštevajte, da računalniški zaslon ne more popolnoma natančno prikazati barv. Dejanske odtenke si lahko ogledate pri pooblaščenem prodajalcu Volvo. Upoštevajte, da vse barve niso na voljo pri vseh modelih in na vseh trgih. Slika prikazuje tovorno vozilo z najvišjo stopnjo obdelave z lakiranjem.

Ta spletna lakirnica nudi vse barve, ki so na voljo. Številne navadne barve so na voljo tudi s sijajnim zaključnim lakom. Če želene barve ne najdete, se obrnite na pooblaščenega prodajalca Volvo.

Dodatna oprema za vaše tovorno vozilo

Naj bo res vaš

Slike zunanjosti vozila Volvo FM

Ali ste pripravljeni na Volvo FM?

Čaka vas.