Trucks

Tehnični podatki kabine Volva FL

  • Mere kabin
  • Oprema kabin

Mere kabin

Dnevna kabina

Dnevna kabina z udobnim in ergonomičnim okoljem za voznika. Notranja višina 1.605 mm.

Kratka spalna kabina

Kratka spalna kabina nudi dodaten prostor, v katerem je lahko vgrajena postelja za eno osebo ali pa služi kot pisarna z dodatnimi odlagalnimi prostori. Notranja višina 1.605 mm.

Kabina za ekipo

Kabina za ekipo z obiljem prostora za več sopotnikov, do 7 oseb. Notranja višina 1.605 mm.

Oprema kabin

Vzmetenje kabine
Kabina je spredaj vzmetena z gumijasto blazino, ki omogoča nekoliko premikanja v navpični smeri, zadaj pa z vijačno vzmetjo in blažilnikom.

Voznikov sedež
Tri različice udobja: Comfort, Standard in Economy. Vse tri imajo vgrajene vzglavnike in omogočajo nastavljanje naslona, vzdolžno nastavljanje, nastavljanje višine in nagiba sprednjega konca.

Sopotnikov sedež
Tri različice udobja: standardna, ekonomična in osnovna.

Barve kabine
Na voljo v 300 fiksnih različicah. Po naročilu so na voljo tudi dodatne barve.

Volan
Volan ima premer 460 mm ali 500 mm, odvisno od konfiguracije tovornega vozila, in ga je mogoče pnevmatsko nastaviti na želen položaj.

Strešna loputa
Kabina ima lahko vgrajeno strešno loputo, ki jo je mogoče odpreti za 50 mm. Loputa ima lahko ročno ali električno upravljanje.

Ogrevanje kabine
Ogrevanje kabine je na voljo v dveh izvedenkah: grelnik z ročnim upravljanjem ali grelnik in klimatska naprava z ročnim upravljanjem. Za doplačilo je na voljo tudi parkirni grelnik kabine moči 2 kW.

Odlagalni prostori v kabini
Kabina je opremljena z vrsto uporabnih in dostopnih prostorov za shranjevanje dokumentov in osebne prtljage. Nad vetrobranskim steklom sta dva predelka s pokrovom oziroma mrežo, ob njiju pa so še štiri odprtine z merami po DIN. Za doplačilo je na voljo široka ponudba predalov in škatel za motorni pokrov, nosilcev za pisalno podlago in kljuk za garderobo.

Hupe
Na izbiro sta dve izvedbi dodatne hupe – dvojna pnevmatska hupa na strehi ali enojna električna hupa pod motornim pokrovom.

Postelja (kabina Comfort)
Postelja je lahko enodelna ali dvodelna, širine 580 mm ali 780 mm. Za doplačilo sta na voljo tudi varovalna prečka ob postelji in detektor dima.

Počutite se kot doma

Uživajte v udobju. Preizkusite sedež. Posteljo. Oglejte si vse omare. Ne boste verjeli, koliko je prostora.

Tehnični podatki vozila Volvo FL