Volvo Trucks

SLOVENIJA

×
Volvo FL, posvečen produktivnosti

Produktivnost voznikov z vozilom Volvo FL

Kako lahko dosežete, da je voznik bolj učinkovit? Izboljšate vozne zmogljivosti. Naredite kabino bolj udobno. In vozniku priskrbite nekaj inovativnih pripomočkov, ki mu prihranijo čas. Volvo FL je stroj za produktivnost.

I-Sync – avtomatika olajšuje delo

Naš menjalnik I-Sync vam vožnjo po mestu s pogostimi ustavljanji in speljevanji popolnoma spremeni. Vozniki ga imajo radi, ker jim prihrani rokovanje s trdo sklopko in togo prestavno ročico, vsaka menjava prestave pa se izvede natanko ob pravem času. Obenem še prihrani gorivo, zato ga imajo radi tudi lastniki podjetij.

Odločite se za I-Sync

I-Sync povečuje produktivnost
Kabina Volva FL – visoko udobje in produktivnost

Popolno okolje – za delo in počitek

Vse, kar počnete v Volvu FL, od vstopa (ob pomoči optimiziranega nizkega vstopa v kabino) do konca delovne izmene, je zasnovano tako, da so vaše vožnje čim bolj produktivne. Ne nazadnje so tudi udobnejše.

Oglejte si notranjost kabine

Volvo FL 4x4 obvlada vsako pot

Nič ga ne ustavi

Z boljšim oprijemom pogonskih koles in večjo oddaljenostjo od tal je Volvo FL 4x4 kos vsemu – vsem cestam in vsakemu vremenu.

Pol tone več tovora

Štirivaljni Volvo FL je od 200 do 500 kg lažji od šestvaljne različice. Štirivaljni motor D5K, ki omogoča do pol tone večjo nosilnost, dramatično izboljšuje produktivnost in učinkovitost prevozov.

Podrobneje si oglejte naše motorje

Lažji motor pomeni večjo koristno nosilnost
Dynafleet povečuje produktivnost

Dynafleet – zagotovite si čim večjo produktivnost

Kraji, tovori in višine. Voznikovi časi. Poročila o izpustih. Poraba goriva. Dynafleet vam zagotavlja sprotne podatke o vsakem tovornem vozilu, s čimer vam pomaga dosegati kar največjo produktivnost in sprejemati donosnejše odločitve.

Raziščite Dynafleet

Bodite produktivnejši

Pogovorite se s pooblaščenim prodajalcem Volvo Trucks. Ta natančno ve, kako doseči, da boste vi sami in vaše podjetje kar najbolj produktivni.