Volvo Trucks

SLOVENIJA

×
Kabina Volva FL: udobna, vrhunska v vseh pogledih

Zasnovana za vas 

Notranjost kabine Volva FL

Prostornost. Odlagalni prostori. Instrumenti in informacije natančno tam, kjer jih potrebujete. Udoben sedež. Nastavljiv volanski obroč. Nizka raven hrupa v kabini. Dobrodošli v kabini Volva FL – na vrhunskem delovnem mestu na kolesih.  

Ergonomična zasnova voznega predela

Ergonomično razmišljanje 

Instrumenti. Prestavna ročica. Gumbi in ročice. Odlagalni prostori. V Volvu FL je vse, kar potrebujete pri delu, natanko tam, kjer mora biti – in na dosegu. To pomeni manj premikanja. Manj napenjanja in telesnih obremenitev. Vaše roke so lahko več časa na volanu in pogleda vam ni treba umikati s ceste.

Popolno sedenje

Na ergonomskih sedežih Volvo FL s trdimi pritrdišči, vgrajenim naslonom za glavo in varnostnim pasom boste odlično sedeli. Material prevlek je izjemno odporen proti umazaniji. Voznikov sedež in sedeže za sopotnike je mogoče nastavljati za prilagajanje različnim potrebam.

Udoben in varen voznikov sedež
Velikosti kabin za Volvo FL

Izberite svoj prostor

Izbirate lahko med tremi velikostmi kabine: dnevno kabino, kratko spalno kabino in kabino za ekipo – glede na to, koliko prostora potrebujete za tovor oziroma koliko oseb prevažate. Širina kabine je 2100 mm, dolžina pa od 1600 do 2980 mm.

Obilo prostora za vse vaše stvari

Obilo prostora za osebne predmete 

Na armaturni plošči. V vratih. Nad glavo. Med sedeži. Razglejte se po kabini Volva FL in odkrili boste obilico prostora za odlaganje prtljage. Nekaj pa jih lahko še dodate.

360-stopinjski ogled notranjosti

Spodaj imate na voljo interaktivni ogled kabine. Kliknite na besedilna okna in preberite več. Za še boljše doživetje kliknite na „celozaslonski prikaz“. Funkcije in oprema so splošne ter se lahko od vozila do vozila razlikujejo.

Zagotovite si udobje

Obiščite pooblaščenega prodajalca Volvo Trucks in izkusite po svoji meri zasnovano kabino.