Trucks

Pozdravljeni na delovnem mestu

Notranjost kabine Volva FL

Kabina vozila Volvo FL ponuja odlično delovno okolje za profesionalce, ki delajo v mestu. Ne glede na to, kakšen model kabine izberete, vam priročen vstopni prag olajša vstop. Notranjost je prostorna z dobro opremljenimi funkcijami in je odličen prostor za delo.

Enostavno vstopanje

Ali med delovnim dnem pogosto vstopate in izstopate iz kabine? Kabina vozila Volvo FL je nameščena nizko na šasiji in omogoča zelo preprost vstop v vseh razmerah.

Popolno sedenje

Na sedežih vozila Volvo FL z vgrajenim naslonom za glavo in varnostnim pasom boste udobno sedeli. Material prevlek je izjemno odporen proti umazaniji. Voznikov sedež in sopotnikove sedeže lahko prilagodite različnim potrebam med napornim dnevom.

Ergonomski položaj

Instrumenti, menjalnik, krmilni elementi in odlagalni prostori. Vse, kar potrebujete za delo, je točno tam, kjer to pričakujete. Potrebnih je manj gibov, kar pomeni manj napenjanja in telesnih obremenitev. Na prometni ulici lahko roke držite na volanu in opazujete, kaj se dogaja okoli vašega tovornega vozila.

Prostor za vaš delovni dan

Ne glede na to, katero različico kabine izberete, je v njej dovolj prostora za vas in vašo opremo. Odlagalni prostor najdete na armaturni plošči, v vratih, nad glavo in med sedeži. V kratki spalni kabini je dovolj prostora za počitek. V kabini za ekipo pa je prostora za do 6 potnikov.

Vidljivost v vse smeri

Nizek položaj med vožnjo, veliko vetrobransko steklo in dodatna okna v vratih pomenijo, da ste v bližnjem stiku z območjem okrog vozila. Odličen pregled nad neposredno okolico tovornega vozila in vidljivost v vse smeri zagotavljata, da je Volvo FL varen za mestne prevoze.

Dodatna okna in vidljivost

Naročite svoj Volvo FL s pomožnimi okni v spodnjem delu vrat in za vrati. Dodatno izboljšujejo pregled nad območjem v bližini tovornega vozila.

Ali imate kakšno vprašanje?

Vaš pooblaščeni prodajalec Volvo Trucks ima odgovor nanj. Obiščite ga, pokličite ga ali pa ga povabite k sebi na obisk.