Volvo Trucks

SLOVENIJA

×
Volvo FL: compact and impressive

Zlijte se z okolico in hkrati izstopajte

Kabina Volva FL

Opazen. Še bolj pa prikupen. Kompaktne mere Volva FL pustijo v mestu trajen vtis. Gladka, aerodinamična oblikovna zasnova, prepričljiva motorna maska in inteligentna oprema iz Volva FL naredijo enega najboljših tovornih vozil v svojem razredu.   

Volvo FL: polnokrven član družine Volvo

Član družine 

Blago zaobljena aerodinamična oblikovna zasnova. Drzne linije in grafika. Značilne luči v obliki črke V. Volvo FL je resda manjši od svojih mišičastih bratov za prevoze na velike razdalje, toda sorodstva ni mogoče spregledati. Spoznajte polnokrvnega člana skupine vrhunskih tovornih vozil Volvo.

Volvo FL exterior front grill studio

Znak odličnosti

Prestižni emblem je na Volvu FL nameščen višje na čelnem delu kabine, blizu voznika. To poudarja, da je voznik blizu ranljivim udeležencem v prometu. Tovorno vozilo daje tako v gostem prometu dostopnejši vtis.

Več osebja

Če so za delo na terenu potrebne več kot ena, dve ali tri osebe, je na voljo kabina za ekipo. Ta kabina zagotavlja obilo prostora za do 7 oseb, vključno z voznikom.

Volvo FL roof air deflector

Strešni usmernik zraka

Strešni usmernik zraka zmanjšuje zračni upor. Za še boljše rezultate ga uporabljajte skupaj s senčnikom in bočnimi usmerniki zraka.

Vidljivost v vse smeri

Jasen pregled nad dogajanjem okoli vašega tovornega vozila je ključen za produktivno in varno vožnjo po prometnih mestnih ulicah. Seveda želite videti druga vozila ter ranljive udeležence v prometu, ki so blizu vašega tovornega vozila. Razširite svojo vidljivost v vse smeri s paketom opreme za vidljivost – vključno s pomožnimi okni na sovoznikovih vratih in zadnjimi stranskimi stekli na obeh straneh. Med drugimi funkcijami paketa so tudi električna in ogrevana vzvratna ogledala ter luči vstopnega praga za varen vstop in izstop.

Volvo FL exterior city truck

Naj zrak teče

Blago zaobljena aerodinamična zasnova kabine Volva FL zmanjšuje zračni upor – za boljše vozne zmogljivosti in manjšo porabo goriva. Tudi maska motorja z izrazitim vzorcem satja omogoča boljši pretok zraka, s tem pa učinkovitejše hlajenje motorja in čiščenje izpušnih plinov.

Volvo FL 4x4, za težavne ceste

Tudi po videzu poseben 

Značilni okrasni črti, oblikovani posebej za Volvo FL 4x4, ta model tudi po videzu ločita od bratov z dvokolesnim pogonom. Izražata njegovo čvrstost in zagotavljata, da izstopa iz množice.

Najdite popolno kabino

Volvo FL Day cab

Dnevna kabina

Notranja višina 1605 mm
Dolžina 1600 mm
Širina 2100 mm

Volvo FL Comfort cab

Kratka spalna kabina

Notranja višina 1605 mm
Dolžina 2000 mm
Širina 2100 mm

Volvo FL Crew cab

Kabina za ekipo

Notranja višina 1605 mm
Dolžina 2980 mm
Širina 2100 mm

Oglejte si vse tehnične podatke kabin

360-stopinjski ogled zunanjosti

Spodaj imate na voljo interaktivni ogled kabine. Kliknite na besedilna okna in preberite več. Za še boljše doživetje kliknite na „celozaslonski prikaz“. Funkcije in oprema so splošne ter se lahko od vozila do vozila razlikujejo.

Izbirajte med več kot 650 barvami. Vse so „zelene“

Prihranite denar in čas za obisk ličarja – kabino svojega Volva naročite v barvi, ki vam je všeč. Izbirate lahko med več kot 650 različnimi barvami, toni in odtenki. Če želene barve ne najdete med njimi, lahko za vas namešamo skoraj vsako barvo.

Želite barvo videti vnaprej? Uporabite spletno lakirnico spodaj.

Upoštevajte, da računalniški zaslon ne more popolnoma natančno prikazati barv. Dejanske odtenke si lahko ogledate pri pooblaščenem prodajalcu Volvo. Upoštevajte, da vse barve niso na voljo pri vseh modelih in na vseh trgih. Slika prikazuje tovorno vozilo z najvišjo stopnjo obdelave z lakiranjem.

Ta spletna lakirnica nudi vse barve, ki so na voljo. Številne navadne barve so na voljo tudi s sijajnim zaključnim lakom. Če želene barve ne najdete, se obrnite na pooblaščenega prodajalca Volvo.

Vam je padel v oči?

Obiščite pooblaščenega prodajalca Volvo Trucks ter odkrijte slog in vsebino Volva FL od blizu.