Trucks

Ven in na delo

Delo okoli vozila Volvo FL

Ali velik del delovnih dni preživite zunaj kabine? Pri zbiranju odpadkov, prevzemu blaga in dostavi ali drugih dejavnostih, ki zahtevajo več kot le uporabo tovornega vozila, potrebujete tovorno vozilo, ki zagotavlja varno in učinkovito delovno okolje, ko delate zunaj kabine. Podrobneje si oglejte nekatere rešitve za Volvo FL, ki k temu prispevajo.

Lahek dostop v kabino

Ne glede na različico kabine je vstopanje in izstopanje iz vozila Volvo FL pri delu okoli tovornega vozila zelo preprosto. Pogosteje to počnete, bolj znate ceniti.

Višina vstopa

Deset- in dvanajsttonski različici ponujata priročno 17,5-palčno velikost koles za priročen vstop. Pri težjih različicah lahko izberete velikost 19,5 ali 22,5 palca.

Pogon opreme

Ali vaš Volvo FL poganja električna energija ali dizel? Ne glede na to lahko izbirate med odgoni za prenos moči do črpalk, prekucnika, stiskalnice, dvigala ali drugih orodij, ki jih potrebujete za svoje delo.

Na vaši ravni

Če se morate prilagoditi različnim višinam, izberite zračno vzmetenje. Elektronsko upravljano vzmetenje (ECS) nadzira uravnavanje zračnega vzmetenja s stikali na armaturni plošči ali daljinskem krmilniku. Natovarjanje in raztovarjanje je lažje in hitrejše.

Prilagojeno za posebne prevoze

Šasijo je mogoče posebej prilagoditi za posebna vozila, kot so vozila za odvoz odpadkov in dvigala. Sestavni deli, kot so rezervoarji za gorivo in AdBlue, so za optimiziranje šasije razporejeni drugače.

Možnosti pogonskega sklopa

Kakovost zraka in raven hrupa sta ključna sestavna dela delovnega okolja v okolici tovornega vozila. Volvo FL je na voljo s pogonskimi sklopi, ki jih poganja tiha električna energija z ničelnimi emisijami izpušnih plinov ali dizelsko gorivo s certifikatom Euro 6.


Pogonski sklop vozila Volvo FL

Popolna izbira za te segmente prevozništva

Ali imate kakšno vprašanje?

Vaš pooblaščeni prodajalec Volvo Trucks ima odgovor nanj. Obiščite ga, pokličite ga ali pa ga povabite k sebi na obisk.