Trucks

Volvo FL. Vaše dostavno vozilo

Volvo FL je naše najbolj kompaktno in okretno tovorno vozilo. Prilagodite ga lahko za najrazličnejše vrste prevozov – od mestnih dostav do lahkih mestnih prevozov v gradbeništvu ali zbiranja odpadkov. Lahko se odločite za popolnoma električni pogon ali pa se zanesete na dizelsko tehnologijo. Volvo FL in storitve, ki dopolnjujejo ponudbo, so zasnovane tako, da izboljšajo vaše poslovanje. Razpoložljivost, učinkovitost in donosnost se povečajo. Lotimo se dela.

Najvišji donos

Kar najbolje izkoristite svojo energijo in gorivo

Moč, prilagojena vašemu delu

Vse o novih pogonskih sklopih vozila Volvo FL

Zunaj in okoli

Delo okoli tovornega vozila

Hitra dejstva o vozilu Volvo FL

Moč motorja: 175–280 KM
Štiri velikosti kabine
Električni, dizelski
Šasija s kabino
Podrobne informacije v tehničnih podatkih

Izdelano po meri za vaše naloge

Šasija, izdelana za delo

Široka ponudba storitev

Naj bo vaše delovanje še boljše

Oglejte si Volvo FL v interaktivni brošuri o izdelku

Popolna izbira za te segmente prevozništva

Možnosti kabine vozila Volvo FL

Najpomembnejše značilnosti vozila Volvo FL

Možnosti pogona

Izbirajte med električnim, plinskim ali dizelskim pogonom. Volvo FL lahko prilagodite svojim nalogam in pogodbam – tudi za najstrožje predpise.

Možnosti pogona

Okretnost

To je tovorno vozilo, ki omogoča enostavno in hitro manevriranje v mestni gneči. Ima kompaktno obliko, velika okna in odlično vidljivost.

Notranjost

Dostop v kabino

V kabino vozila Volvo FL je zelo enostavno vstopiti in izstopiti. Posebej odličen je za mestne dostave in zbiranje odpadkov.

Zunanjost

Storitve, ki podpirajo vaše poslovanje

Naj bo res vaše. Oglejte si dodatno opremo za tovorna vozila

Prenesite brošuro za Volvo FL

Pogosta vprašanja o vozilu Volvo FL

Če delujete v urbanih okoljih in mestih ter dajete prednost okretnosti in zmožnosti manevriranja v gostem prometu in na težavnih površinah pred izjemno nosilnostjo, je Volvo FL vreden podrobnejšega ogleda. Je enostaven za vožnjo, deluje z nizko ravnjo hrupa in emisij – kot nalašč za mestne in urbane prevoze.

Poleg dizelskega goriva Volvo FL na dizelski pogon uporablja tudi alternativna goriva, kot sta biodizel in HVO. Poleg tega je tu še popolnoma električni Volvo FL Electric z ničelnimi izpušnimi emisijami, tihim delovanjem in dosegom do 300 km pri običajnem načinu vožnje.

To je odvisno od tega, kako prilagodite tovorno vozilo – vključno s šasijo in pogonskim sklopom. Najlažji Volvo FL ima skupno maso 10 ton, zato je idealen za mestne dostave z veliko zmogljivostjo. Če potrebujete več, so na voljo različice vozila Volvo FL z nosilnostjo do 18 ton. Če to ni dovolj, je dobro, da si podrobneje ogledate Volvo FE.

Ne, vozilo Volvo FL je optimizirano kot tovorno vozilo za srednje težke tovore za mesto in ima lastno ploščad za tovor. Zato je na voljo izključno kot šasija s kabino z dvema osema in skupno maso do 18 ton. Če morate vleči priklopnike ali prevažati težje tovore, vam priporočamo, da si podrobneje ogledate Volvo FE ali Volvo FM.

Volvo FL s kabino za ekipo lahko naročite neposredno v naši tovarni. Ta kabina lahko prevaža do 6 potnikov, izdelovalec nadgradenj pa lahko na šasiji zgradi gasilsko vozilo. Če se morate spopasti z zahtevnejšim terenom, je na voljo različica 4×4 vozila Volvo FL. Obrnite se na pooblaščenega prodajalca družbe Volvo Trucks in poiščite izdelovalca nadgradenj, ki ustreza vašim zahtevam.

Če imate za partnerja družbo Volvo Trucks, je to preprosto. Če želite uporabljati električno energijo, vam lahko ponudimo celoten paket z vsemi storitvami in podporo, ki jo potrebujete za prehod na e-mobilnost.

Za ta tovorna vozila je na voljo vrsta dizelskih motorjev z močjo od 210 KM do 280 KM, kar zadostuje za vse od lahkih dostavnih prevozov do zbiranja odpadkov in lažjih prevozov v gradbeništvu. Volvo FL Electric ponuja 175 KM stalne moči, kar je odlično za mestne dostavne prevoze in zbiranje odpadkov.

Ali imate kakšno vprašanje?

Vaš pooblaščeni prodajalec Volvo Trucks ima odgovor nanj. Obiščite ga, pokličite ga ali pa ga povabite k sebi na obisk.