Trucks

Hotelski apartma na kolesih

Življenje v kabini vozila Volvo FH16

Ali želite prenočiti v slogu ali želite le zelo udobno kabino z veliko prostora? Volvo FH16 je naredil naslednji korak v razvoju življenja na cesti. Ne glede na vremenske razmere je v kabini vedno udobno. Kar naprej!

Izbirate lahko med petimi različnimi velikostmi kabin in optimizirate prostor v skladu s svojimi potrebami. Vse ponujajo prostornost s svetlobo od zgoraj, poleg tega je v štirih kabinah dovolj prostora tudi za udoben spanec dveh oseb ali pa si sami privoščite več prostora. Na voljo vam bodo popolni pogoji za krepčilen počitek, saj izolirana kabina z zavesami za zatemnitev zagotavlja nemoten spanec. Klimatsko napravo je mogoče opremiti s funkcijo I-Park Cool, ki vso noč vzdržuje popolno temperaturo.

Tudi za vse vaše stvari je obilo prostora. Luči, zvok, funkcije za zabavo ipd. lahko enostavno upravljate na armaturni plošči, zadnji steni kabine ali z glasovnim nadzorom. In to je šele začetek. Izberete lahko tudi vrsto drugih dodatkov, s katerimi je življenje na cesti še udobnejše.

Udoben spanec

Izbirate lahko med vzmetnico z žepkastimi vzmetmi ali vzmetnico iz pene. Obe zagotavljata prvovrsten udoben počitek. Če je tovorno vozilo parkirano na klancu, lahko za še boljši spanec posteljo izravnate.

Dva hladilnika

Ali potrebujete veliko hladilno zmogljivost? Brez težav. Kabino vozila Volvo FH16 lahko opremite z dvema hladilnikoma, enim na zgornji polici zadaj in drugim pod posteljo.

DODATNA OPREMA ZA VAŠE TOVORNO VOZILO

NAJ BO RES VAŠ

ALI STE PRIPRAVLJENI NA VRHUNSKO UDOBJE?

Pomagali vam bomo pri pravilni izbiri.