Trucks

Vaša kabina je vaš grad

Notranjost kabine vozila Volvo FH16

Glavni ste vi in še vedno vi opravljate delo. Zdaj pa imate še več nadzora nad celotnim tovornim vozilom Volvo FH16 kot kadar koli prej.

Takoj, ko vstopite v kabino vozila Volvo FH16, začutite razvoj. Občutek ni tak, kot ste ga že vajeni, pa vendar zelo znan. Po barvi, materialih in oblazinjenju ni dvoma, da je to Volvo FH16. Ko sedite, vse najdete tam, kjer mora biti. Roko boste samodejno položili na prestavno ročico I-Shift, ki je priročno vgrajena v sedež.

Vendar pa je celoten voznikov vmesnik nov – zasnovan je tako, da vam pomaga obdržati roke na volanu in pogled na cesti. Omogoča vam popoln nadzor nad vsem, kar potrebujete za to, da boste ustrezno opravili delo in hkrati ohranili donosnost svojega posla.

Zaslon instrumentne plošče je popolnoma digitalen in ustvarja nove možnosti za prilagajanje delovnega okolja vašim potrebam v vseh razmerah. Če želite boljši oprijem, le obrnite krmilnik za preprečevanje zdrsa pogonskih koles v smeri urnega kazalca, na zaslonu instrumentne plošče pa vam je na voljo popoln nadzor nad zaporami diferenciala in obremenitvijo posameznih osi. Nov devetpalčni stranski zaslon vam omogoča nadzor nad funkcijami tovornega vozila, vključno z aplikacijami in do osmimi kamerami.

Glasovni nadzor v kabini vozila Volvo FH16 pa vam omogoča veliko pomoči.

Edinstvene notranje površine vozila Volvo FH16 zagotavljajo visoko kakovost. Jasno je, da je to najudobnejše tovorno vozilo.

Različice oblazinjenja

Notranjost vozila Volvo FH16 je edinstvena. Izbirate lahko med dvema različicama oblazinjenja. Poleg tega lahko izbirate med široko paleto barv.

Oprema za Volvo FH16

Vključuje oblazinjenje iz tekstila in usnja, gumijaste preproge, dekorativne vložke in okrasne elemente.

Usnjeno oblazinjenje vozila Volvo FH16

Vključuje popolnoma usnjeno oblazinjenje, gumijaste preproge, dekorativne vložke in okrasne elemente. 

Dodatna oprema za vaše tovorno vozilo

Prilagajanje vašim potrebam

Slike notranjosti vozila Volvo FH16

Ali želite izvedeti več o notranjosti?

Posvetujte se s prodajalcem.