Trucks

Razvoj za zahtevne naloge

Zunanjost kabine vozila Volvo FH16

To je značilni Volvo FH16, ki ga poznate, s popolno kombinacijo moči in udobja. Pa vendar je jasno, da je to tovorno vozilo naslednji korak v razvoju.

Robovi kabine vozila Volvo FH16 so mehkejši, vrzeli med zgornjim in spodnjim sprednjim delom pa so manjše zaradi boljše aerodinamike ter večje učinkovitosti. Edinstvena maska vozila Volvo FH16 je posrebrena in namiguje, da je to vozilo nekaj posebnega. 

Najjasnejši znak razvoja pa je zasnova žarometov, ki poudarja ikonični izraz vozila Volvo FH16. Izrazite poteze žarometa so prilagojene obliki kabine, nadaljujejo pa se okoli sprednjega vogala ter se raztezajo nazaj do strani kabine. Žarometi so zasnovani v skladu s črno barvo vozila Volvo FH16. Ko miruje, je očitno, da je to eno najzmogljivejših tovornih vozil na trgu, in vendar še nikoli ni bilo tako prefinjeno.

Novi žarometi so na voljo v treh različicah in niso le lepi na pogled, ampak so tudi polni izboljšanih funkcij, s katerimi je življenje na cesti varnejše in udobnejše. 

Videli boste tudi, da je sprednji emblem večji, ko pa se približate vratom, boste opazili, da imajo kabinske stopnice aluminijaste vložke. To so pomembne podrobnosti.

Edinstveni videz vozila Volvo FH16

Izbirate lahko med tremi ravnmi zunanje opreme in več sto barvami.

Osnovna raven

Odlikujejo ga črna maska, bleščeče siv odbijač, ogledala ipd.

Osnovna oprema s čvrstim sprednjim delom

Vključuje bleščeče siv robustni odbijač, črno masko, bleščeče siva ogledala na odbijaču itd. Žarometi v črni barvi.

Oprema za Volvo FH16

Vključuje edinstveno posrebreno masko vozila Volvo FH16 in žaromete v črni barvi. Odbijač, ogledala itd. so v barvi ohišja kabine. Na pragu so aluminijaste podrobnosti. 

Izbirajte med več kot 650 barvami. Vse so "zelene".

Prihranite denar in čas za obisk ličarja – kabino svojega Volva naročite v barvi, ki vam je všeč. Izbirate lahko med več kot 650 različnimi barvami, toni in odtenki. Če želene barve ne najdete med njimi, lahko za vas namešamo skoraj vsako barvo.

 

Želite barvo videti vnaprej? Uporabite spletno lakirnico spodaj.

Upoštevajte, da računalniški zaslon ne more popolnoma natančno prikazati barv. Dejanske odtenke si lahko ogledate pri pooblaščenem prodajalcu Volvo. Upoštevajte, da vse barve niso na voljo pri vseh modelih in na vseh trgih. Slika prikazuje tovorno vozilo z najvišjo stopnjo obdelave z lakiranjem.

 

Ta spletna lakirnica nudi vse barve, ki so na voljo. Številne navadne barve so na voljo tudi s sijajnim zaključnim lakom. Če želene barve ne najdete, se obrnite na pooblaščenega prodajalca Volvo.

DODATNA OPREMA ZA VAŠE TOVORNO VOZILO

NAJ BO RES VAŠ

Slike zunanjosti vozila Volvo FH16

ALI STE PRIPRAVLJENI NA VOLVO FH16?

Čaka vas