Trucks

Prilagojeno za vašo produktivnost

Šasija vozila Volvo FH16

Potrebujete tovorno vozilo s šasijo, ki je narejena tako, da bo zmožna opraviti naloge, ki ji jih boste naložili. Šasijo prilagodimo za uspeh vašega poslovanja, pri tem pa uporabljamo sestavne dele in sisteme, za katere je zagotovljeno, da bodo zanesljivo delovali še mnogo let. To je delovna oprema, ki ji lahko zaupate.

Vaše vozilo Volvo FH16 je natančno orodje na cesti. Na voljo je tovorno vozilo z zračnim vzmetenjem, tako za zahtevne prevoze na velike razdalje kot tudi za prevoze v gradbeništvu. In težko je doseči vodljivost in občutek, ki ju zagotavlja dinamični krmilni sistem Volvo.

Sestavimo lahko Volvo FH16 za vleko skrajno težkih tovorov v zahtevnih razmerah ali za dolge avtocestne vožnje z veliko povprečno hitrostjo. Obe izvedbi temeljita na istem konceptu šasije. Volvo FH16 lahko prilagodimo za skoraj vse, kar zahteva veliko moči in dobro vozno zmogljivost.

Dvig tandemske pogonske osi

Dvignite os le takrat, ko to potrebujete. Dvig tandemske osi omogoča odklop in dvig zadnje gnane osi pri raztovarjanju. Tako kot pomožna os za gnano osjo tudi ta funkcija občutno zmanjša obračalni krog, obrabo pnevmatik in porabo goriva. 

Več o dvigu tandemske osi

Pet osi naravnost iz tovarne

Prevažate težke tovore? Odločite se lahko za tovorno vozilo s petimi osmi, dostavljeno neposredno iz tovarne. Tovorno vozilo boste dobili hitreje, hkrati pa boste zmanjšali stroške prilagoditve. Poleg tega vam tovorno vozilo dostavimo s tipsko odobritvijo celotnega vozila. Dobite pa tudi polno garancijo in poprodajno podporo Volvo, kar vam na dolgi rok zmanjša obratovalne stroške.

Možnosti za hitro nadgradnjo

Široka izbira specifikacij olajša in pospeši pripravo vozila Volvo FH16 za vse vrste nadgradenj. Elektronski modul za izdelovalca nadgradnje je enostaven za uporabo, Volvova navodila za izdelovalca nadgradnje pa omogočajo spletni dostop do vseh potrebnih tehničnih načrtov in vezalnih shem. Vse za izpopolnitev vašega dela.

Pripravljeno na izdelavo nadgradnje 

PRIPRAVLJENI, DA VAM VZAMEMO MERO!

Posvetujte se z nami o šasiji.