Trucks

Volvo FH16 – popolna kombinacija moči in udobja

Ko je za vaše življenje na cesti potrebno le najboljše, Volvo FH16 zagotavlja moč, potrebno za učinkovito delo, in raven udobja za manj napora. Je ikona v panogi in zanesljivo orodje, ki je boljše kot kadar koli prej. Po potrebi upravlja teže kompozicij do 325 ton.

Brezkompromisno udobje

Zakaj se ne bi zadovoljili samo z najboljšim?

Moč, prilagojena vašemu prevozu

Pogonski sklopi z močjo do 750 KM na vaš ukaz

Moč razvoja

Naslednji koraki v moči in zanesljivosti

Hitra dejstva

Moč motorja: 550–750 KM
Pet velikosti kabine
Dizel in HVO
Vlačilec ali šasija s kabino
Podrobne informacije v tehničnih podatkih

Prilagojeno za vašo produktivnost

Šasija, izdelana za vaše delo

Široka ponudba storitev

Še bolj optimizirajte svoje delo

Oglejte si vozilo Volvo FH16 v interaktivni brošuri po izdelku

Možnosti kabine vozila Volvo FH16

Najpomembnejše značilnosti vozila Volvo FH16

Kaj pravijo o vozilu Volvo FH16?

Skoraj 50 let sodelovanja z Volvom je pripomoglo k našemu uspehu. Lahko bi rekel, da imam skoraj popolno tovorno vozilo za prevažanje hlodovine. Če je bog ustvaril boljšega, ga je gotovo obdržal zase.

Storitve, ki podpirajo vaše poslovanje

DODATNA OPREMA ZA VAŠE TOVORNO VOZILO

Naj bo res vaš

Pogosta vprašanja o vozilu Volvo FH16

Volvo FH16 je zaradi moči in možnosti vleke zelo težkega tovora priljubljen za prevoz lesa, težke prevoze ter prevoze v rudarstvu. Lahko pa ga na primer oblikujemo tudi kot hitro in udobno tovorno vozilo za prevoze na velike razdalje.

Za zelo zahtevne razmere, ko potrebujete pogon na vsa kolesa, priporočamo Volvo FMX. Če želite, pa lahko Volvo FH16 dobite z nameščenim čvrstim sklopom tandemske gnane osi, ki ponuja odlično kombinacijo nosilnosti, oprijema in varčne porabe goriva.

To je odvisno od vaše višine. Naša kabina Globetrotter ponuja stojno višino največ 205 cm, če pa želite dati prednost prostoru, se odločite za kabino Globetrotter XL ali Globetrotter XXL. Obe ponujata 220 cm stojne višine, Globetrotter XXL pa ponuja širšo posteljo in je naša najprostornejša izbira.

To je eno od najudobnejših tovornih vozil na trgu. Na voljo vam je veliko prostora, udobna postelja in prijetna temperatura v vseh vremenskih razmerah. Tudi če uporabljate veliko opreme, ki porablja električno energijo, vam naslednje jutro ni treba skrbeti za stanje akumulatorja, saj lahko izberete Volvo FH16 z dvema akumulatorjema in ločenima vezjema za funkcije, potrebne za bivanje, ter za motor.

Seveda lahko! Vse naše motorje D16 lahko poganja HVO, nekatere pa tudi biodizel. Glede na izbiro lahko znatno zmanjšate svoj okoljski odtis.

SPOZNAJTE VOLVO FH16 PRI POOBLAŠČENEM PRODAJALCU

Ali imate vprašanja? Ali se želite z nekom posvetovati o svojem prihodnjem tovornem vozilu? Ali pa že veste, da ste pripravljeni svoje vozilo nadgraditi na novi Volvo FH16?