Trucks

×

Volvo FH LNG na plin za prevoze na velike razdalje

Volvo FH LNG je tovorno vozilo za težke regionalne prevoze in prevoze na velike razdalje. V vožnji in po zmogljivostih je enak Volvu FH, ki ga poznate kot vrhunsko izbiro za prevoze na velike razdalje. Vendar z manjšim odtisom CO2 in z možnostjo zmanjšanja stroškov goriva.

Zmogljivost za vaše potrebe

Pogonski sklop na plinski pogon temelji na priznani motorni tehnologiji, ki se uporablja v Volvu FH. Zagotavlja enako zmogljivost – vendar z do 20 odstotkov manj emisij CO2*. Izbirate lahko med 420 KM ali 460 KM, zato vam pri izbiri ni treba sklepati kompromisov.

Znižajte stroške goriva

Volvo FH LNG nudi enako porabo goriva kot Volvo FH na dizelski pogon. Ker pa je utekočinjeni zemeljski plin (LNG) pogosto cenejši, omogočajo znižanje stroškov goriva.

Primerno za vaš domet

Doseg je običajno ključni dejavnik pri težkih vozilih na plin. Naši motorji so učinkoviti in skupaj z LNG zagotavljajo doseg, primeren za regionalne prevoze in prevoze na velike razdalje. Izbirate lahko med tremi velikostmi rezervoarja, s katerimi lahko tovorno vozilo optimizirate za doseg do 1.000 kilometrov.

Kakovostna tehnologija

Motorji G13C v Volvu FH LNG temeljijo na naših najsodobnejših motorjih D13K. Izkoristek motorja je popolnoma primerljiv z dizelskimi motorji. Pričakujete lahko enake servisne intervale, zanesljivost in zmogljivost. 

* To velja za emisije iz vozila med uporabo, imenovane tudi „emisije od rezervoarja do koles”. 

Uporaba vozil na plin ne bi samo zelo pripomogla k čistejšemu okolju, ampak bi tudi koristila našemu podjetju pri zmanjševanju neposrednih in posrednih stroškov.

Bodite obveščeni o tovornem vozilu Volvo FH LNG na plin

Vaš pooblaščeni prodajalec Volvo Trucks vas bo obveščal o najnovejšem razvoju tovornih vozil na plin v vaši državi.