Trucks

Vaš drugi dom

ŽIVLJENJE V KABINI VOZILA VOLVO FH

Ali pogosto preživite noč v tovornem vozilu? Ali pa vam je zgolj všeč udobna kabina z veliko prostora? Kabina vozila Volvo FH je naslednji korak v razvoju življenja na cesti. Ne glede na vremenske razmere je v kabini vedno udobno. Dobrodošli v svoj drugi dom.

Volvo FH je na voljo s petimi velikostmi kabine, kar vam omogoča optimizacijo prostora v skladu s potrebami. Vse ponujajo prostornost s svetlobo od zgoraj, poleg tega je v štirih kabinah dovolj prostora tudi za udoben spanec dveh oseb. Krepčilen počitek je ključnega pomena za dobro opravljeno delo, izolirana kabina z zavesami za zatemnitev pa zagotavlja nemoten spanec. Klimatsko napravo je mogoče opremiti s funkcijo I-Park Cool, ki vso noč vzdržuje popolno temperaturo.

Tudi za vse vaše stvari je obilo prostora. Luči, zvok, funkcije za zabavo ipd. lahko enostavno upravljate na armaturni plošči, zadnji steni kabine ali z glasovnim nadzorom. In to je šele začetek. Na voljo je tudi vrsta drugih dodatkov, s katerimi je življenje na cesti še udobnejše.

Udoben spanec

Izbirate lahko med vzmetnico z žepkastimi vzmetmi ali vzmetnico iz pene. Obe zagotavljata prvovrsten udoben počitek. Če je tovorno vozilo parkirano na klancu, lahko za še boljši spanec posteljo izravnate.

Dva hladilnika

Ali potrebujete veliko hladilno zmogljivost? Brez težav. Kabino vozila Volvo FH lahko opremite z dvema hladilnikoma, enim na zgornji polici zadaj in drugim pod posteljo.

DODATNA OPREMA ZA VAŠE TOVORNO VOZILO

PRILAGAJANJE VAŠIM POTREBAM

ALI STE PRIPRAVLJENI NA ŽIVLJENJE NA CESTI?

Pooblaščeni prodajalec vam bo pomagal prilagoditi vaš drugi dom.