Trucks

Več nadzora kot kadar koli prej

Notranjost kabine vozila Volvo FH

Glavni ste vi in še vedno vi opravljate delo. Zdaj pa imate še več nadzora nad celotnim tovornim vozilom kot kadar koli prej. Prilagojen je vašim potrebam.

Takoj, ko vstopite v kabino vozila Volvo FH, začutite razvoj. Občutek ni tak, kot ste ga že vajeni, pa vendar zelo znan. Ko sedite, vse najdete tam, kjer mora biti. Roko boste samodejno položili na prestavno ročico I-Shift, ki je priročno vgrajena v sedež.

Celoten voznikov vmesnik je nov. Vmesnik je zasnovan tako, da vam omogoča, da imate roke na volanu in pogled na cesti, saj je večina funkcij dostopna s krmilnimi elementi na volanu. Omogoča vam popoln nadzor nad vsem, kar potrebujete za to, da boste ustrezno opravili delo in hkrati ohranili donosnost svojega posla.

Zaslon instrumentne plošče je popolnoma digitalen in ustvarja nove možnosti za prilagajanje delovnega okolja vašim potrebam v vseh razmerah. Nov devetpalčni stranski zaslon vam omogoča nadzor nad funkcijami tovornega vozila, na primer aplikacijami in do osmimi kamerami.

Glasovni nadzor v kabini Volvo FH pa vam omogoča veliko pomoči.

Notranje površine in materiali zagotavljajo visoko kakovost, ne glede na raven oblazinjenja. Izbirate lahko med tremi ravnmi oblazinjenja in široko paleto barv. Našli boste svoj slog.

Dodatna oprema za vaše tovorno vozilo

Naj bo res vaš

Slike notranjosti vozila Volvo FH

ALI ŽELITE IZVEDETI VEČ O NOTRANJOSTI?

Posvetujte se s prodajalcem.