Trucks

Razvoj na področju prevozov na velike razdalje

Zunanjost kabine vozila Volvo FH

To je značilni Volvo FH, kot ga že poznate – vrhunska izkušnja prevoza na velike razdalje. Pa vendar je jasno, da je to naslednji korak v razvoju tovornih vozil.

Robovi so mehkejši, vrzeli med zgornjim in spodnjim sprednjim delom pa so manjše zaradi boljše aerodinamike in večje učinkovitosti.

Jasen znak razvoja pa je zasnova žarometov, ki poudarja ikonični profil vozila Volvo FH. Izrazite poteze žarometa so prilagojene obliki kabine, nadaljujejo pa se okoli sprednjega vogala ter se raztezajo nazaj do strani kabine. Tudi ko miruje, je očitno, da je to tovorno vozilo ustvarjeno za učinkovitost pri veliki hitrosti. Novi žarometi so na voljo v treh različicah in niso le lepi na pogled, ampak so tudi polni izboljšanih funkcij.

Videli boste tudi, da je sprednji emblem večji, ko pa se približate vratom, boste opazili, da imajo kabinske stopnice aluminijaste vložke. To so pomembne podrobnosti.

Izberite raven opreme

Izbirate lahko med štirimi ravnmi zunanje opreme in več sto barvami.

Osnovna raven

Odlikujejo ga črna maska, bleščeče siv odbijač, ogledala ipd. 

Osnovna oprema s čvrstim sprednjim delom

Vključuje bleščeče siv robustni odbijač, črno masko, bleščeče siva ogledala na odbijaču itd.

Izboljšana raven

Vključuje masko, ki je pobarvana v barvi ohišja kabine, in aluminijaste podrobnosti na pragu. Odbijač in ogledala so bleščeče sive barve.

Najvišja raven opreme

Vključuje masko, odbijač, ogledala itd., ki so pobarvani v barvi ohišja kabine. Na pragu so aluminijaste podrobnosti. 

Izbirajte med več kot 650 barvami. Vse so "zelene".

Prihranite denar in čas za obisk ličarja – kabino svojega Volva naročite v barvi, ki vam je všeč. Izbirate lahko med več kot 650 različnimi barvami, toni in odtenki. Če želene barve ne najdete med njimi, lahko za vas namešamo skoraj vsako barvo.


Želite barvo videti vnaprej? Uporabite spletno lakirnico spodaj.

Upoštevajte, da računalniški zaslon ne more popolnoma natančno prikazati barv. Dejanske odtenke si lahko ogledate pri pooblaščenem prodajalcu Volvo. Upoštevajte, da vse barve niso na voljo pri vseh modelih in na vseh trgih. Slika prikazuje tovorno vozilo z najvišjo stopnjo obdelave z lakiranjem.

Ta spletna lakirnica nudi vse barve, ki so na voljo. Številne navadne barve so na voljo tudi s sijajnim zaključnim lakom. Če želene barve ne najdete, se obrnite na pooblaščenega prodajalca Volvo.

Dodatna oprema za vaše tovorno vozilo

Naj bo res vaš

Slike zunanjosti vozila Volvo FH

ALI STE PRIPRAVLJENI NA VOLVO FH?

Čaka vas.