Trucks

Prilagojeno za vašo produktivnost

Šasija vozila Volvo FH

Ne glede na vaše prevozne potrebe potrebujete tovorno vozilo s šasijo, ki je narejena tako, da bo zmožna opraviti naloge, ki ji jih boste naložili. Šasijo prilagodimo za uspeh vašega poslovanja, pri tem pa uporabljamo sestavne dele in sisteme, za katere je zagotovljeno, da bodo zanesljivo delovali še mnogo let. To je delovna oprema, ki ji lahko zaupate.

Vaše vozilo Volvo FH je natančno orodje na cesti. Na voljo je tovorno vozilo z zračnim vzmetenjem, tako za zahtevne prevoze na velike razdalje kot tudi za prevoze v gradbeništvu. In težko je doseči vodljivost in občutek, ki ju zagotavlja dinamični krmilni sistem Volvo.

Sestavimo lahko Volvo FH za vleko skrajno težkih tovorov v zahtevnih razmerah ali lahek vlačilec za cestne vožnje. Obe izvedbi temeljita na istem konceptu šasije. Volvo FH pogosto povezujemo s prevozi na velike razdalje z veliko povprečno hitrostjo, vendar ga lahko prilagodimo tudi za zahtevnejše razmere.

Več o lahkih tovornih vozilih 

Raziščite tehnične podatke šasije 

Dvig tandemske pogonske osi

Dvignite os le takrat, ko to potrebujete. Dvig tandemske osi omogoča odklop in dvig zadnje gnane osi pri raztovarjanju. Tako kot pomožna os za gnano osjo tudi ta funkcija občutno zmanjša obračalni krog, obrabo pnevmatik in porabo goriva.

Več o dvigu tandemske osi

Tovorna vozila s petimi osmi

Prevažate težke tovore? Odločite se lahko za tovorno vozilo s petimi osmi, dostavljeno neposredno iz tovarne. Tovorno vozilo boste dobili hitreje, hkrati pa boste zmanjšali stroške prilagoditve. Poleg tega vam tovorno vozilo dostavimo s tipsko odobritvijo celotnega vozila. Dobite pa tudi polno garancijo in poprodajno podporo Volvo, kar vam na dolgi rok zmanjša obratovalne stroške.

Možnosti za hitro nadgradnjo

Široka izbira specifikacij olajša in pospeši pripravo vozila Volvo FH za vse vrste nadgradenj. Modul za izdelovalca nadgradnje je enostaven za uporabo, Volvova navodila za izdelavo nadgradnje pa omogočajo spletni dostop do vseh potrebnih tehničnih načrtov in vezalnih shem. Vse za izpopolnitev vašega dela.

Več o Volvovih navodilih za izdelavo nadgradnje

ODKRIJTE VES POTENCIAL

Pooblaščeni prodajalec vam bo pomagal pri prilagajanju šasije vozila Volvo FH.