Volvo Trucks

SLOVENIJA

×
Kabina z nizkim vhodom olajša vstopanje v kabino in izstopanje iz nje

Volvo FE

Produktivnost voznikov

Kako lahko dosežete, da so vozniki bolj učinkoviti? Izboljšate vozne zmogljivosti. Omogočite jim enostaven vstop in jasen pogled. In voznikom zagotovite nekaj inovativnih pripomočkov, ki jim prihranijo čas, kot sta zmogljiv pogonski sklop in večja nosilnost. Volvo FE je stroj za produktivnost.

I-Shift povečuje produktivnost

I-Shift – naš najinteligentnejši menjalnik doslej 

Preprosti, zanesljivi in izredno učinkoviti I-Shift je vnesel korenite spremembe na področje tovornih vozil. Vozniki ga imajo radi, ker jim prihrani ubadanje s trdo sklopko in togo prestavno ročico, vsaka menjava prestave pa se izvede natanko ob pravem času. Menjalnik prihrani do 5 odstotkov goriva, zato ga imajo radi tudi lastniki podjetij.

Spoznajte I-Shift

Dynafleet povečuje produktivnost

Dynafleet – zagotovite si čim večjo produktivnost 

Kraji, tovori in višine. Voznikovi časi. Stanja vozila. Poročila o izpustih. Poraba goriva. Dynafleet vam zagotavlja sprotne podatke o vsakem tovornem vozilu, s čimer vam pomaga dosegati kar največjo produktivnost in sprejemati donosnejše odločitve.

Raziščite Dynafleet

Bodite produktivnejši

Pogovorite se s pooblaščenim prodajalcem Volvo Trucks. Ta natančno ve, kako doseči, da boste vi sami in vaše podjetje kar najbolj produktivni.