Trucks

Pozdravljeni na delovnem mestu

Notranjost kabine Volva FE

Kabina Volvo FE ponuja odlično delovno okolje za zaposlene mestne strokovnjake. Ne glede na to, kakšno kabino izberete, vam priročen prag olajša vstop. Notranjost je prostorna ter s premišljeno opremo zagotavlja odličen prostor za delo.

Vidljivost v vse smeri

Nizek položaj med vožnjo, veliko vetrobransko steklo in dodatna okna v vratih pomenijo, da ste v bližnjem stiku z okolico vozila. Odličen pregled nad neposredno okolico tovornega vozila in vidljivost v vse smeri zagotavljata, da je Volvo FE varen za mestne prevoze.

Dodatna okna in vidljivost

Naročite svoj Volvo FE s pomožnimi okni v spodnjem delu vrat in za vrati. Dodatno izboljšujejo pregled nad območjem v bližini tovornega vozila.

Prednosti kabine z nizkim vhodom

Kabina Volvo FE z nizkim vhodom je zasnovana za nemoteno delo s pogostimi postanki in speljevanji kot pri zbiranju odpadkov, dostavnih prevozih in gradbenih delih. Udoben nizek vhod v kabino in odpiranje vrat do 90 stopinj do 440 mm vam omogočata preprost vstop v kabino in izstop iz nje. Rezultat sta manjši napor in utrujenost ter večja produktivnost.

Dva ali štirje sedeži?

Kabina z nizkim vhodom je na voljo v dveh različicah. V različici s prehodom so tla ravna, v njej pa lahko sedijo do štirje potniki. Če je en sedež za potnika dovolj, je na voljo različica z zračnim vzmetenjem sedeža za potnika in pokrovom motorja. Je odlična izbira za dostave v mestu in gradbene prevoze.

Zložljiva sopotnikova vrata

Kabina z nizkim vhodom je na sopotnikovi strani opremljena z običajnimi ali z zložljivimi vrati. Zložljiva vrata ponujajo široko odpiranje in nizek vhod, zaradi česar je dostop v okoljih z intenzivnim prometom varnejši in udobnejši.

Ergonomično razmišljanje

Instrumenti, menjalnik, krmilni elementi in odlagalni prostori. V vozilu Volvo FE je vse, kar potrebujete za delo, točno tam, kjer to pričakujete. To pomeni manj premikanja. Manj napenjanja in telesnih obremenitev. Tako bodo vaše roke več časa na volanu, vi pa boste lahko spremljali dogajanje v okolici tovornega vozila.

Popolno sedenje

Na ergonomskih sedežih Volvo FE z vgrajenim naslonom za glavo in varnostnim pasom boste odlično sedeli. Material prevlek je izjemno odporen proti umazaniji. Voznikov sedež in sedeže za sopotnike je mogoče nastavljati za prilagajanje različnim potrebam.

Ali imate kakšno vprašanje?

Vaš pooblaščeni prodajalec Volvo Trucks ima odgovor nanj. Obiščite ga, pokličite ga ali pa ga povabite k sebi na obisk.