Volvo Trucks

SLOVENIJA

×
Kabina Volva FE: udobna, vrhunska v vseh pogledih

Uživajte v vožnji

Notranjost kabine Volva FE

Voznik, ki se počuti udobno, je bolj učinkovit. Zato smo poskrbeli, da je delo v novem Volvu FE še prijetnejše kot doslej. Priročen vstopni prag olajša vstop. Notranjost kabine je prostorna ter s premišljeno opremo zagotavlja sproščeno okolje, v katerem vam je v veselje delati. Oglejte si jo pobližje.

Volvo FE interior cabin overview studio

Ergonomično razmišljanje

Instrumenti. Prestavna ročica. Gumbi in ročice. Odlagalni prostori. V Volvu je vse, kar potrebujete pri delu, natanko tam, kjer mora biti, in vozniku na dosegu. To pomeni manj premikanja. Manj napenjanja in telesnih obremenitev. Vaše roke so lahko več časa na volanu in pogleda vam ni treba umikati s ceste.

Štiri velikosti kabine

Izbirate lahko med štirimi različicami kabine – dnevna kabina, kratka spalna kabina, spalna kabina in kabina z nizkim vhodom. Spalna kabina je najprostornejša in je popolna izbira za vožnje, pri katerih med delovnim dnem potrebujete počitek.

Volvo FE interior drivers seat studio

Popolno sedenje

Na ergonomskih sedežih Volvo FE s trdimi pritrdišči, vgrajenim naslonom za glavo in varnostnim pasom boste odlično sedeli. Material prevlek je izjemno odporen proti umazaniji. Voznikov sedež in sedeže za sopotnike je mogoče nastavljati za prilagajanje različnim potrebam.

Ostanite čisti

Dodajte sedežne prevleke in zaščitite prvotno oblazinjenje tovornega vozila, hkrati pa olajšajte čiščenje. Volvo jih je posebej oblikoval, na voljo pa so v dveh barvah.

Obilo prostora za vse vaše stvari

Obilo prostora za osebne predmete

Na armaturni plošči. V vratih. Nad glavo. Med sedeži. Razglejte se po kabini Volva FE in odkrili boste obilico prostora za odlaganje prtljage. Nekaj jih lahko še dodate.

Izpopolnjeno 

360-stopinjski ogled notranjosti

Spodaj imate na voljo interaktivni ogled notranjosti kabine. Kliknite na besedilna okna in preberite več. Za še boljše doživetje kliknite na „celozaslonski prikaz“. Funkcije in oprema so splošne ter se lahko od vozila do vozila razlikujejo.

Uživajte v udobju

Izkusite rezultate ergonomičnega razmišljanja. Vaš pooblaščeni prodajalec Volvo Trucks vam z veseljem razkaže kabino Volva FE.