Volvo Trucks

SLOVENIJA

×
Vrhunske-strategije-varčevanja-goriva

Volvo FE

Gospodarna poraba goriva

Ker vsaka kapljica šteje, uvajamo pionirske vrhunske tehnologije, razvijamo inovativne storitve in oblikujemo strategije varčevanja goriva, ki veliko prispevajo k vašemu ugodnemu poslovnemu izidu.

Varčna poraba goriva pri vozilu Volvo FE

Odkrijte, kaj zmorejo podatki

Z Dynafleetom in usposabljanjem voznikov lahko skupaj prihranite do sedem odstotkov goriva.

Dynafleet – spremljajte gospodarnost porabe goriva

Spoznajte naš inteligentni sistem upravljanja voznega parka. Spremljajte delovanje svojih tovornih vozil in voznikov v realnem času, pregledujte samodejno sestavljene ocene gospodarjenja z gorivom. Primerjajte jih, ugotavljajte trende ter uvajajte spremembe, ki vam bodo prihranile gorivo in povečale donosnost.

Raziščite Dynafleet

Usposabljanje voznikov – drobne spremembe, veliki prihranki

Naš tečaj varčne vožnje vam pomaga kar najbolje izkoristiti vsako kapljico goriva. Ta tečaj, ki je del Volvovega programa usposabljanja voznikov, s svojim dokazano uspešnim sistematičnim pristopom voznike uči učinkovite vožnje in prinaša trajne, dolgoročne prihranke – največje učinke pa zagotavlja skupaj s poročili sistema Dynafleet.

Volvovo usposabljanje voznikov

Začnite prav

Ključ do varčne porabe goriva je v tem, da se zadeve že lotite pravilno. Vaš pooblaščeni prodajalec Volvo Trucks je strokovnjak na področju varčevanja goriva. Zakaj ga ne bi prosili za pomoč?